Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 20 Şubat 2024 467 Görüntüleme

Başkan Adayı Septioğlu: “Ahlaklı, liyakatli ve gayretli kadrolarımızla ‘Ahlaklı Belediyecilik’ anlayışını şehrimizde hakim kılacağız”

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmalarına esnaf ve STK ziyaretleri ile devam etti. Ziyaretleri esnasında konuşan Septioğlu, Yeniden Refah Belediyeciliği ile Elazığ’da israfa dur diyeceklerini söyledi.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek seçimler için Yeniden Refah Partisi’nden Elazığ Belediye Başkan Adayı olan Faruk Septioğlu seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Septioğlu bu kapsamda galericiler sitesi esnafını ziyaret ederek sorunları ve talepleri dinledi, Elazığ’ın geleceğine dair istişarelerde bulundu.

Septioğlu, galericiler sitesi ziyaretinin ardından beraberindeki heyet ile birlikte Beşir Derneği Elazığ Temsilciliğini ziyaret ederek dernek üyeleri ile bir araya geldi. Beşir Derneği Elazığ Başkanı Burhanettin Aslan, Septioğlu ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu da Burhanettin Aslan’a misafirperverliği ve iyi dilek temennileri için teşekkür etti.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu’nun seçim çalışmaları kapsamında son durağı ise Semerkand Vakfı oldu. Vakıf yönetimi ve üyeleri ile görüşen Faruk Septioğlu, seçilmeleri halinde gerçekleştirecekleri çalışmalara ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Semerkand Vakfı Başkanı Muhammed Recep Güllüoğlu, ziyaretleri için teşekkür ederek Faruk Septioğlu’na seçim sürecinde başarılar diledi.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, misafirperverlikleri için Semerkand Vakfı ve üyelerine teşekkür ederek seçilmeleri halinde Elazığ’ı birlik ve beraberlik içerisinde yöneteceklerini kaydetti.

Ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu: “Şehrimizde toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşıyoruz. Temel sorunlarımız ortada. İnsanımız dertli, esnafımız dertli. Çözüm noktasında ise hemşehrilerimiz bizlere inanıyor. Yeniden Refah belediyeciliği ile şehrimizde israfa dur diyerek kaynaklarımızı sorunlarımızın çözümüne aktaracağız. İnşallah 31 Mart’tan itibaren ahlaklı, liyakatli ve gayretli kadrolarımızla ‘Ahlaklı Belediyecilik’ anlayışını şehrimizde hakim kılacak, Elazığ’ımızı hep birlikte ayağa kaldıracağız. İnanarak çıktığımız bu yolu, bize inanlarla yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com