Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 20 Şubat 2024 1051 Görüntüleme

BAŞKAN ÇADIRCI YOĞUN SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR…

Yazıkonak Belediye Başkanı ve BBP Belediye Başkan Adayı Hatif Çadırcı seçim çalışmalarına yoğun bir tempoyla başladı.

Makam kaygısı gütmeden Yazıkonak Belde Halkı için kolları sıvayan Çadırcı Yazıkonak’a kazandırdığı hizmetlerle çevresindeki herkesin sevgisini kazanmış durumda. Seçimlere kısa bir süre kala yeni dönem için hazırlanan Çadırcı, ilçeye yeni hizmetler kazandırmak için çalışmalarına hız kazandırdı.

Günümüz belediyecilik anlayışının dışında hizmet veren Çadırcı, “ borçsuz bir belediye huzurlu bir belde “ politikasını uygulamaya devam ederken sosyal belediyecilik anlayışı ile beldeye kazanımlar sağlamaya devam ediyor. Beldeye yeni dönemde kazandıracağı hizmetler için şimdiden kolları sıvayan Çadırcı, “Beldemiz ve insanımız bizler için en önemli etkendir. Beldemizin çehresini güzelleştirmeye, belde sakinlerimizin mutluluğu için beldemizi geliştirmeye devam edeceğiz. Yazıkonak en güzide beldelerden biridir. ” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Başkan Çadırcı,  OSB Yönetim Kurulu Başkanı  Suat Öztürk, Bölge Müdürü Mehmet Yaşar Demirel, OSB Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Özen ve OSB Yönetim Kurulu Üyesi Desen Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Muhyeddin Kaya’yı ziyaret etti.

“BELDEMİZİN GELECEĞİ İÇİN HİZMETE BU DÖNEMDE TALİBİZ”

Organize Sanayi Bölgesinde temaslarını sürdüren Başkan Çadırcı, yaptığı ziyaret sonrası açıklamalarda bulundu. Belediyenin yönetimine 2. dönemde ilk günki heyecanla talip olduğunu vurgulayan Başkan Çadırcı;

“Beldemize uzun süredir verdiğimiz hizmetlerimiz devam ediyor ve devam edecek. Bizler sadece belediyede hizmet odaklı değil vatandaşlarımızın mutluluğunu baz alarak çalıştık hep. İkinci dönem talip olduğumuz hizmetlerimizin çalışmaları için şimdiden yollara düştük. Bugün Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ettim. Ziyaretimizde bizleri güler yüz ve ilgi ile karşılayan  OSB Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Suat Öztürk ve Bölge Müdürümüz Sayın Mehmet Yaşar Demirel’e hoş sohbet ve samimi karşılamalarından dolayı teşekkür ederiz. Kendileri ile gerekli istişare ve değerlendirmelerde bulunduk.  Kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.

BORÇSUZ BİR BELEDİYE HUZURLU BİR BELDE

Seçim çalışmaları kapsamında temaslarını sürdüren Başkan Çadırcı, OSB ziyareti sonrası yaptığı açıklamada “Borçsuz bir belediye huzurlu bir belde demektir.” ifadelerine yer verdi. Başkan Çadırcı:

“OSB Yönetim Kurulu Üyesi Desen Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sayın MUHYEDDİN KAYA’yı ziyarette bulundum. Değerlendirme ve istişarelerde bulunduk. Kendisine teşekkür ediyor muvaffakiyetler temenni ediyorum. Bizler hizmet ve ziyaretlerimizi aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz. Beldemiz belediyesi günümüz şartlarında borçsuz kalan nadir belediyelerden biridir. Bizim her zaman temennimiz borçsuz bir belediye huzurlu bir beldedir.” dedi.

OSB Ziyaretinin son durağı OSB Yönetim Kurulu Üyesi  İzzet Özen oldu. Özen ile istişarelerde bulunan Çadırcı şu ifadelerine yer verdi;

“OSB Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İzzet Özen’i Ziyarette Bulundum. İstişare ve değerlendirmelerde bulunduk. Kendilerine teşekkür ediyor, muvaffakiyetler temenni ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com