Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT 21 Şubat 2024 874 Görüntüleme

F.Ü ÖĞRETİM ÜYESİ YELDA USAL’IN KİŞİSEL RESİM SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Elazığ Belediyesi ve YEPDER tarafından desteklenen, Doktor Öğretim Üyesi Yelda Usal’ın kişisel sergisi, 100’üncü Yılın İzinde Atatürk temalı sergisi açıldı.

Elazığ Belediyesi ve YEPDER’in destekleri ile düzenlenen, Fırat Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Yelda Usal’ın “100. Yılın izinde: Atatürk” temalı kişisel sergisi tören ile açıldı.

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kongre ve Konferans Merkezi’nde gerçekleşen sergi açılışında konuşan Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, oldukça emek verilen serginin herkes tarafından görülmeye değer olduğunu kaydetti.

DR.ÖĞRETİM ÜYESİ USAL: TÜM ELAZIĞLILARI SERGİMİZE DAVET EDİYORUZ

Dr. Öğr. Üyesi Yelda Usal, serginin teması ile ilgili bilgiler vererek: ” Cumhuriyet’imizin 100. yılındayız. Böylesine anlamlı bir yıl  dönümünü milletçe coşkuyla kutladık. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün dediği gibi ‘ilelebet payidar kalacak’ olan Cumhuriyetiz bizlere en büyük ödül.Bu anlamda Atatürk’ün bizere armağan ettiği Cumhuriyet’i yine Atatürk teması ile işleyerek yaptığımız resimleri sanatseverlerin beğenisine sunduk. Tüm Elazığlıları sergimize davet ediyoruz.’ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com