Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 22 Şubat 2024 444 Görüntüleme

ORMANOĞLU’NA 7’DEN 70’E DESTEK!

Yeniden Refah Partisi’nin Elazığ’da büyük heyecan uyandıran Akçakiraz Belde Belediye Başkan Adayı İbrahim ORMANOĞLU seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor…

Yeniden Refah Partisi Akçakiraz Belde Belediye Başkan Adayı İbrahim ORMANOĞLU, belde genelinde 7’den 70’e her kesimden vatandaşın desteğini alıyor.

‘’Daha güzel bir Akçakiraz için Yeniden Refah’ta buluşalım’’ sloganıyla yola çıkan Yeniden Refah Partisi’nin büyük heyecan yaratan adayı İbrahim ORMANOĞLU’na gösterilen destek dikkatlerden kaçmıyor.

‘AKÇAKİRAZ DEĞİŞİME HAZIR, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

”Birlikte başaracağız! Girmedik gönül, tutmadık el, çözülmedik sorun, aşsız ev ve küskün yürek bırakmayacağız. Bizler Akçakiraz için varız ve sizlerden aldığımız destekler ile her zaman güçlüyüz! Bizleri bağrına basan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

Akçakiraz değişime hazır!” diyerek Akçakiraz’ı kapı kapı dolaşan ve el sıkışan İbrahim ORMANOĞLU’na büyük bir ilgi gösterilirken seçim ziyaretlerinde her kesimden vatandaşın da desteğini almaya devam ediyor.

‘’ORMANOĞLU’NU BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ’’ 

7’den 70’e herkesle hasbihal eden, dertlerini dinleyen İbrahim ORMANOĞLU’nun yanında olduğunu belirten vatandaşların bu ilgisi dikkatlerden kaçmazken, seçim ziyaretlerinde hasbihal edilen vatandaşların, ‘’Sizi Başkan olarak görmek isteriz. Yakışır size herşey. Hem beldemize hem de Ülkemize faydalısınız. Binlerce insana iş kapısı açtınız. Bizlerin hep yanında oldunuz, sizleri seviyoruz” ifadeleri ise dikkatlerden kaçmıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com