Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 23 Şubat 2024 516 Görüntüleme

BASKETBOL U16 BÖLGE ŞAMPİYONASINDA ELAZIĞ RÜZGARI

Türkiye Basketbol Federasyonu Elazığ Basketbol İl Temsilciliğimizin Basketbol U16 Bölge Şampiyonası Mardin ilinde gerçekleştirildi.
Türkiye Basketbol Federasyonu Elazığ Basketbol İl Temsilciliğimizin 2024-2025 yılı faaliyet programında yer alan Basketbol U16 Bölge Şampiyonasında ilimizi temsilen Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımımız katıldı.
Mardin ilinde oynanan Basketbol U16 Bölge Şampiyonasında Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımı tüm maçlarını kazanarak namağlup şekilde 25-29 Mart tarihleri arasında Eskişehir’de düzenlenecek olan Anadolu Şampiyonasına katılacak.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “ Mardin ilinde düzenlenen Basketbol U16 Bölge Şampiyonasına şehrimizi temsil eden Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımımız katıldı” takımımız tüm maçlarını kazanarak namağlup şekilde 25-29 Mart tarihleri arasında Eskişehir’de düzenlenecek olan Anadolu Şampiyonasına katılacak. Takımımızı tebrik ediyor Anadolu Şampiyonasında başarılar diliyoruz” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com