Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 24 Şubat 2024 210 Görüntüleme

YRP ADAYI SEPTİOĞLU: ”31 MART’TA ELAZIĞIMIZDAN İŞARET FİŞEĞİMİZİ ATACAĞIZ”

Yeniden Refah Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, esnaf ziyaretleri ve mahalle buluşmalarını sürdürüyor. Başkan Adayı Septioğlu, miting havasında geçen Çatalçeşme Mahalle Buluşmasında “31 Mart’ta Elazığ’ımızdan işaret fişeğimizi atacağız” dedi.

Geniş kitlelerden yoğun ilgi gören Yeniden Refah Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim ziyaretleri çerçevesinde Oto Sanayiciler Sitesi esnafını ziyaret etti. Esnafı dinleyen sorunlara yönelik çözüm önerilerini paylaşan Başkan Adayı Septioğlu, ziyaretlerinde gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

Elazığ Genç Sağlık Sendikası Başkanı Timur Musa Gök ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Septioğlu daha sonra ise Elazığ Ab-ı Hayat Vakfını ziyaret ederek şehre dair istişarelerde bulundu.

Mahalle Buluşmalarına Çatalçeşme Mahallesi ile devam eden Başkan Adayı Septioğlu, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Septioğlu yaptığı konuşmada, “Rabbim bizlere Elazığ için hayırlı hizmetlere vesile olmamızı nasip etsin. Biz Ahlaklı belediyecilik diyoruz. Ahlaklı belediyecilik ağızdan çıkan sözün arkasında durmaktır. Boş laf değil icraat demektir. İnsanımızın yanında olmaktır.” dedi.

“Septioğlu gelecek yüzler gülecek” sloganıyla sık sık konuşması kesilen Başkan Adayı Septioğlu, “Allah nasip ederse hep birlikte Elazığ’ımıza hizmet edeceğiz. 31 Mart’ta Elazığ’ımızdan işaret fişeğimizi atacağız ve bu tüm Türkiye’ye yansıyacak. Genel seçimlerde de insanımızı ve ülkemizi refaha, huzura ve adalete kavuşturacağız.” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com