Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 25 Şubat 2024 266 Görüntüleme

BAŞKAN ÇADIRCININ SKM AÇILIŞI COŞKULU BİR MİTİNGE DÖNDÜ

SKM AÇILIŞIYDI…..ŞÖLEN HAVASINDA MİTİNGE DÖNDÜ…

BBP Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Hatif Çadırcı’nın SKM açılışı büyük bir mitinge dönüştü.

SKM Açılışında Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, BBP Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, İş İnsanı Mehmet Telli, Önceki Dönem Yazıkonak Belediye Başkanlarından Nurettin Aydın, beldenin ileri gelenlerinin yanısıra binlerce vatandaş bir araya geldi.

BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BULUT: YAZIKONAK’TA TARİH YAZACAĞIZ

Coşkulu kalabalığa konuşan BBP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut Yazıkonak partilerine gösterilen teveccühten dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek :” Ayrımadan, ayrıştırmadan, etnik kökenine bakmadan liyakatli, şeffaf belediyecilik anlayışımızla Yazıkonak’ta tarih yazacağız. Yazıkonak’tan tüm Türkiye’ye ilan ediyoruz. Alevisi, Sünnisi, Kürdü, Lazı, Zaza’sı. .Hepimiz Türk Milleti’nin ta kendisiyiz. Milletimizi ayrıştırıcı hiç bir üslubu ne belediyelerimizde, ne belediye meclis üyelerimizde, ne de partimizde asla görmeyeceksiniz. Bu Bizim Manifestomuzdur.” dedi.

İŞ İNSANI MEHMET TELLİ: DİK DURUŞLU, DÜRÜST BAŞKANLA YOLA YÜRÜYORUZ

Programda Konuşan İş İnsanı Mehmet Telli de BBP Adayı Hatif Çadırcı’yı destekleyeceklerini, haksızlığa, liyakatsizliğe boyun eğmeyeceklerini belirterek şunları söyledi: ” Ne özel hayatımda, ne iş yaşamımda dik duruştan vazgeçmedim. Vazgeçmeyeceğim. Siyasete adım attığım ilk günden beri ne dediysem, söylediğim her şeyin arkasındayım.

Bizim için dik duruşlu, ilkeli siyaset yapan, DÜRÜST BİR BAŞKANLA YOL YÜRÜMEK bir şereftir. Dün de aynı ilkelerle dürüst başkanla yürüdük,  bu gün de yürümeye devam edeceğiz. Sİzler güçlü kadrolarımız, liykatli çalışma arkadaşlarımız ve yerinde proje üretecek uzman ekiplerimizle 5 yıllık yetkiyi istiypruz. Bu beş yıllık yetkiyi Yazıkonak’ta Hatif Çadırcı için istiyoruz.

Seçim sürecinde beldemizde ayrıştırıcı dil ile insanlarımızı yıpratma cihetinde bulundular. Bilsinler ki bu beldede birimiz de, binimiz de aynıyız. Kimse bölgecilik, ayrımcılık yaparak beldemize zarar verememişştir. Veremeyecektir.” dedi.

BAŞKAN ADAYI HATİF ÇADIRCIYA BÜYÜK SEVGİ 

SKM Açılışına katılan vatandaşlar Başkan Hatif Çadırcı’ya sloganlar eşliğinde sevgilerini gösterdiler. ” DÜRÜST BAŞKAN”, ”YAZIKONAK’IN GURURU”  şeklinde Çadırcı’ya desteklerini ifade eden belde halkının coşkusu, adeta  Yazıkonak’ta seçimlerin kazananını ilan eder gibi.

BELDE SAKİNİ: HATİF BAŞKAN BİZİM GURURUMUZ

Belde sakinlerinden bir vatandaş: ” Bizim için gerçek başkan Hatif Başkan’dır. Onun nerede, hangi partide olduğunun bir önemi yok. Kendisi dürüst ve temiz belediyecilikle Yazıkonak’a büyük katkıları olan eşsiz bir başkandır. Biz onunla gurur duyuyoruz” dedi.

NEREDE OLURSA OLSUN..BİZİM BAŞKANIMIZ HATİF ÇADIRCI’DIR

Hatif Çadırcı’nın kendilerinden , ailelerinden biri gibi her belde sakininin derdine koştuğunu, sevincini paylaştığını ifade eden bir başka belde sakini de şunları söyledi: ” Bizim başkanımız bu beldeye büyük hizmetler yapmıştır. Ne rant peşinde koştu ne ihale. Beldemizin gelişmesi için çalıştı. Belediyeyi borç yükünden kurtarmak için çabaladı. Fazie karşı durdu.Ve hizmetleri belediyenin kaynakları ile yaptı. Bir belde yöneticisinden başka ne ister. Bizim için nerede olursa olsun Hatif Çadırcı Başkanımızdır.” dedi.

BAŞKAN ÇADIRCI : 5 YILDIR EMANET ALDIĞIM YAZIKONAK BENİM KUTSALIM OLDU…YENİ DÖNEMDE DE BÜYÜK İŞLER BAŞARACAĞIZ

Coşkulu kalabalığın tezahüratları ve alkışları ile söz alan Yazıkonak Belediye Başkanı ve yerel seçimlerde BBP Başkan  Adayı Çadırcı da halkın teveccühünden duyduğu memnuniiyeti dile getirerek yeni dönemde yapacakları icraatleri anlattı. Çadırcı: ” 2019 yılında sizlerden emanet olarak aldığımız beldemiz için bu güne kadar bir çok çalışma ve hizmetler gerçekleştirdik. Bu hizmetlerin hepsi liyakatli, çalışkan ve beldesini seven ekip arkadaşlarımızla birlikte hayata geçti. Yazıkonak Halkı şunu iyi bilsin ki, emanetleri benim kurtsalımdır. Yazıkonaklılarla, halkımızla bir aile birliği, bir gönül birliği kurduk. Biz halkımızla el ele vererek sadece bölgede değil ülkemizde de örnek bir belediye olduk. Denk bütçe ile faize karşı durarak kendi öz kaynalarımızla hiizmetler verdik. Ve değerli halkımız bizlere teveccüh göstermiştir. Yeni dönemde de inşallah halkımızla el ele vererek Yazıkonak’ı zirveye taşıyacağız.” dedi.

 

 

 

 

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com