Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 27 Şubat 2024 196 Görüntüleme

AKIN” SİZDEN YETKİYİ ALDIKTAN SONRA TÜM PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

 

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın saha çalışmaları kapsamında mahalle gezilerini aralıksız sürdürüyor.

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmaları kapsamında mahalle gezilerini aralıksız sürdürüyor. Elazığ’a hizmet için bu yola çıktığını ifade eden Akın”Memleketin hzimetkârı olmak geldim ve tek derdim sizlere hizmet etmektir.Memleketimizin kaynakları sizin cebinize girsin. Başka bir çevrenin cebine girmesin”dedi.

Yeni mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın” Hayır ve şer gün gibi ortada. Bir aydır açıkladığımız ve elimizde olan 40 tane projemiz var. Emeklisinden, çalışanına, esnafına, müteahitine ve emlakçısına hepsini kapsayıcı projelerimiz var. Halk ekmek fabrikasını kuracağız.Her mahalleye en az bir veya iki, mahallenin büyüklüğüne göre sayısını artırarak halk ekmek büfeleri yapılacak ve sizlere ekmeği ucuza arz edeceğiz”dedi.

VATANDAŞLARIN GEÇİM SIKINTISINI GİDERMEYE YÖNELİK PROJELERİMİZ VAR”

Vatandaşın üzerindeki geçim sıkıntısını gidermek için çeşitli projelerinin olduğunu ifade eden Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın”Siz yetkiyi verin söz orada ne yazılmışsa yapacağım.Belediye olarak sizlere maaş vermemiz mümkün değil. Ancak sizin üzerinizde ki bir takım geçim sıkıntısını kaldırabiliriz. Başta halk ekmek fabrikasını kuracağız. Halk ekmek fabrikasını kurup, mahallenin büyüklüğüne göre 2,3 veya 4 tane ekmek satış büfesi kurmak süretiyle sizlere ucuz ekmek arz edeceğiz. Ekmek temel gıdadır ve öyle sanıyorum ki bu projemiz sizin bütçenize biraz katkıda bulunmuş olacağız. Konya’daki Torku’yu, Et ve Balık Kurumu’nu biliyorsunuz. Bunların bir benzerini Elazığ’a kuracağız. Bu kurumu kurmak zor birşey mi ? Zor birşey değil. Üreticimizden eti, sütü, tereyağını, peynirini, pestilini, kaysısını, fasülyesini, nohut gibi biliyorsunuz ki memleketimizde çok güzel ürünler üretiliyor. Bunları alacağız fabrikada gıda mühendislerinin denetimde paketleyeceğiz ve ondan sonra üretici ile tüketiciyi direk buluşturarak inşallah ucuza sizlere arz edeceğiz”diye sözlerine devam etti.

“TEK DERDİM SİZE HİZMET ETMEKTİR”

Türkiye’nin ilkez Deniz kuvvetlerine taktik silah fenerini ben ürettim ve NATO kodu almış NATO ülkelerinin kullanıma sunmuşuz. Diğer taraftan ASELSAN için hava aracı hesaplaması yapmışız Şimdide geldim ve tek derdim sizlere hizmet etmektir.Şu memleketimizin kaynakları sizin cebinize girsin. Başka bir çevrenin cebine girmesin. Artık asfalt, kaldırım, su kesintileridir bunları söylemeye ben utanıyorum. Çünkü bunlar temel vazife, zaten yapılması gereken hizmetlerdir. Çöpü toplanmayan, suyu kesilen, asfaltı ve kaldırımı olmayan belediye olur mu? Hangi yüzyılda yaşıyoruz.”diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com