Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 7 Mart 2024 200 Görüntüleme

AKIN” BİR KÜREK ASFALT DÖKEMEYEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

 

 

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın seçim çalışmaları kapsamında Karşıyaka mahallesine bağlı Beyyurdu küme evlerini ziyaret etti.

 

Saadet Partisi Başkan Adayı Akın, seçim çalışmaları kapsamında saha ziyaretlerini gece gündüz demeden aralıksız sürdürüyor. Başkan Adayı Akın Karşıyaka mahallesine bağlı Beyyurdu küme evlerinde ki vatandaşları ziyaret ederek beledeyi başkanlığı seçimi için destek istedi. ziyaret etti. Akın”Ortada bir yönetim zafiyeti var. Sorunları söylediğinizde de maalesef muhattap yok. 19 bin üyesi olan dernek başkanları bile üç senedir maalesef belediye başkanıyla görüşemiyor”dedi.

 

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın” İşsizlik geçim sıkıntısı, kentsel dönüşüm eksikliği gibi birçok sorun var. Maalesef bir kürek asfalt dökemeyen bir belediyecilik anlayışıyla karşı karşıyayız. Mahallelerimizin her yeri delik deşik. Bu olay Elazığ’ın tamamına sirayet etmiş. Durum bundan ibaret. Kanalizasyon yok, sularımız kesiliyor, ortada bir yönetim zafiyeti var. Sorunları söylediğiniz de maalesef muhattap yok. 19 bin üyesi olan dernek başkanları bile üç senedir maalesef belediye başkanıyla görüşemiyor. Sıkıntılar varsa Allah’a şükürler olsun çözümde var”dedi.

 

Hazırladıkları projelerin tüm kesimleri kapsadığını belirten Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın”Biz 40 tane stratejik proje hazırladık ve bunu bütün Elazığ’ı kapsayacak bir şekilde oluşturduk. Kimseyi dışarıda bırakmayacak şekilde projeler hazırladık.Hepinizin evinde ya çocuğu, ya kardeşi yada bizzati kendiniz işsizsiniz. Elazığ’da İŞKUR’a kayıtlı 30 bin işsizimiz var. Kayıt dışılarla beraber 60 bin işsiz insanımız var. 60 bin ne demek biliyor musunuz? Elazığ stadyumu kaç kişi alıyor biliyor musunuz? 15 bin. Elazığ’da 4 stadyum dolusu işsiz var.Bu çok büyük ve korkunç bir rakam “diye sözlerine devam etti.

 

“VATANDAŞIN CEBİNİ DÜŞÜNEN PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

 

Yetkiyi aldıklarında hem temel hizmetleri hem de vatandaşın ekonomisini rahatlatacak projeleri hayata geçireceklerini aktaran SP Elazığ Belediye Başkan Adayı Akın”Yolu olmayan bir belediye olabilir mi ? Suyu kesilen veya çöpü toplanmayan bir belediye olabilir mi? Bunlar temel hizmetler. Parkı olmayan bir mahalle olur mu? Oluyor işte görüyorsunuz. Dolayısıyla ben bu temel hizmetlerin sözünü buradan vermek istiyorum. Bu hizmetleri inşallah mükemmelen yerine getireceğiz.Diğer taraftan da sizin üzerinizden geçim sıkıntısını kaldıracak yatırımlarımız olacak. Biliyorsunuz ki emeklilerin ve çalışanların aldığı maaş ortada. Paramızın değeri maalesef gün geçtikçe düşüyor, para pula dönmüş.Her geçen gün kötü duruma gidiyoruz. Belediye olarak tabi maaş verme yetkimiz yok ama üzerinizdeki geçim sıkıntılarını kaldırabiliriz. Biz inşallah Halk Ekmek fabrikasını kuracağız. Her mahalleye büyüklüğüne göre birer ikişer tane halk ekmek büfeleri kurulacak ve bu burada en temel gıda ekmeği size en uygun fiyata arz edeceğiz ki sizin üzerinizden geçim sıkıntısı kalksın.Diğer taraftan Et ve Balık Kurumu’nu hepiniz biliyorsunuz. Eskiden siz bu kurumdan bir şekilde uygun fiyata bir takım alışverişler yapıyordunuz. Belediye olarak kuracağımız bu tarz bir kurum ile en temel gıdaları uygun fiyata alacaksınız” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com