Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 8 Mart 2024 176 Görüntüleme

KEBAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA DOĞAN: YETİM VE ÖKSÜZ BIRAKILAN KEBAN BİZLERLE YENİDEN DOĞACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ mitinginde Keban ilçesini konuşmaması ve ilçede yaşanan sorunlardan bahsetmemesine sert bir tepki gösteren Zafer Partisi Keban Belediye Başkan Adayı Mustafa Doğan’ın açıklaması kamuoyunda büyük bir yankı uyandırmıştı. Açıklamasında “Cumhurbaşkanı Elazığ mitinginde Keban’ı konu almamış olması ve daha önce de hiç yatırım yapmamış olmaları ve de yapmayacak olmaları bizi üzmüştür.” ifadelerinde bulunan Başkan Adayı Doğan Keban’ın sorunlarının çözümü için Zafer Partisi’ni işaret etmişti.

Doğan’ın açıklamasının ardından AK Parti milletvekillerinin Keban İlçesi’ne gerçekleştirdikleri ziyaret gözlerden kaçmadı. Zafer Partisi Keban Belediye Başkan Adayı Mustafa Doğan’ın tepkisinin arkasından Keban’a ziyaretlerin artması kamuoyunda yankı uyandırdı.
Doğan konuya dair yaptığı açıklamada Keban’ın sahipsizliğini, seçimden seçime hatırlanan, hak ettiği hizmetlerden mahrum kalan bir ilçe olduğunu belirtti.

DOĞAN: KEBAN SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL, HER DAİM HİZMET EDECEK BİR BAŞKAN İSTİYOR

Zafer Partisi Keban Belediye Başkan Adayı Mustafa Doğan Keban’ın yıllardır çözülmeyen sorunlardan, hizmetten mahrum kalmışlıktan bıktığını ve artık emaneti ehline vermeye hazır olduğunu söyledi Doğan:’’ Keban kimsenin siyasi propoganda aracı değildir’’ diyerek sözlerine şöyle devam etti: ‘’ Yıllardır unutulmuş olan Keban, Cumhurbaşkanı’nın mitinginde bile aklına gelmedi. Oysa Keban tarihi ve doğal güzellikleri ile bırakın Elazığ’ı doğunun en büyük cazibe merkezi haline gelecekken, basiretsiz, makamdan başka sevdası olmayan yöneticileri tarafından hep ötelenmiş, göz ardı edilmiştir. Bu bir Kebanlı olarak başta ben olmak üzere tüm Keban halkının en büyük sıkıntılarından biridir. Keban artık hak ettiği hizmeti verebilecek bir yöneticinin özlemindedir. İnşallah 31 Mart’tan sonra Kebanlı hemşerilerimle bu özlemi Zafer Partisi Belediye Başkanı olarak gideceğiz’’ dedi

BİZ SÖYLEYİNCE Mİ KEBAN AKLINIZA GELDİ?

Yıllardır siyasilerin umursamadığı Keban’dan Cumhurbaşkanının mitinginde bahsetmemesi üzerine tepki göstermesinin akabinde milletvekillerinin Keban’a gitmesi konusuna da değinen Doğan sözlerine şöyle devam etti: ‘’ Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ’da bir miting yaptı. Ancak ne yazık ki AK Parti başkan adaylarının da hazır bulunduğu mitingde Keban ilçesinin adını dahi anmadı. Oysa Keban bizlerin kalbidir. Doğasıyla, kültürüyle, ekonomisi ile ilimize büyük katkıları olabilecek bir ilçe iken, işsizlikle, altyapı sorunlarıyla ve ötelenmişlikle mücadele eder haldedir. Ne yazık ki yöneticilerin zaafiyeti yüzünden Kebanlı hemşehrilerim hak ettiği refah seviyesinde yaşayamamaktadır. Biz buna tepki verdik. Tepkimiz ses getirdi. Ve ne hikmetse bir gün sonra Milletvekilleri ve yöneticiler soluğu Keban’da aldı. Biz söyleyince mi Keban aklınıza geldi.? Bu saatten sonra Keban halkı kimlerin kendilerini önemsediğini çok iyi biliyor. Bunun yanıtını da 31 Mart’ta verecektir. Ve onlar da 1 Nisan sabahı bizleri tebrik etmek için tekrar Keban’a geleceklerdir’’ Dedi.

YETİM VE ÖKSÜZ BIRAKILAN KEBAN BİZLERLE YENİDEN DOĞACAK

Keban’ı hak ettiği yere getirecek onlarca projeleri olduğunu da belirten Mustafa Doğan en büyük vaadinin Keban’a yatırımcı getirmek olduğunu söyledi. Doğan: ” İşsizlik, ekonomik kriz, ulaşım gibi dertlerle boğuşan Kebanlı Hemşehrilerime can suyu olmaya geliyoruz. Biz bu yola boş vaatlerle çıkmadık. İstanbul’dan, Ankara’dan hatta yurt dışından Keban’ımıza yatırımlar yapacak, istihdam yaratacak ve Keban’ı bir cazibe merkezi yapacak çok kıymetli yatırımcılarımız var. İnşallah işsizliği bitirecek, Keban’ı bir turizm cennetine çevireceğiz. Gittiğimiz her yerde, çaldığımız tüm kapılarda vatandaşlarımız projelerimizi büyük bir memnuniyetle karşılıyorlar. Bu desteği görmek bizim çalışma azmimizi daha da perçinliyor. Tüm hemşerilerime sözümdür. Keban bizlerle yeniden doğacak.” dedi.

DEĞERLİ KEBANLILAR, SİZDEN SADECE OYLARINIZI İSTİYORUM, GERİSİNİ BİZE BIRAKIN

Yapmak istediğimiz tüm hizmetler için, Keban’ı geliştirmek için, altyapıdan çevre düzenlemesine, işsizlikten turizme vatandaşlarımızın hak ettiği tüm hizmetleri liyakatli, makamlardan azade bir yüreklilikle yapabilmek için ,değerli Keban Halkının oylarına talibiz.

Değerli Kebanlı Hemşehrilerim.Buradan size sesleniyorum. Beni bilen bilir. Makamı mevkiyi bir rant ve zenginleşme aracı değil, hizmet edebilmek için bir araç olarak gördüğümüzü herkes bilir. Bizler talip olduğumuz görevle Keban’a olan gönül borcumuzu hizmet olarak ödemeye geliyoruz. Sizlerden oylarınızı istiyoruz. 31 Mart Günü Keban Mustafa Doğan ve Zafer Partisi diyecek. Sonrasında Keban’da yapacaklarımız sadece çevre ilçe ve Elazığ’da değil tüm bölgede büyük bir hayranlık ve şaşkınlıkla izlenecek.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com