Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 11 Mart 2024 90 Görüntüleme

ELAZIĞ GSK SU TOPU TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA MÜCADE ETTİ

 

U-15 Kadınlar Sutopu Türkiye Şampiyonası Nevşehir’de gerçekleştirildi. Elazığ’ı temsil etmek üzere şampiyonaya Elazığ GSK Su Topu Kadınlar Takımı katıldı.

Elazığ Gençlik Spor Kulübü Kadınlar Sutopu Takımı, U-15 Kadınlar Türkiye Şampiyonası’nda mücadele ederek Türkiye derecesi elde ettiler.

Kadınlar Sutopu Türkiye Şampiyonası Nevşehir’de gerçekleştirildi.

Grubunda 10. Olmayı başaran GSK Kadınlar Sutopu takımı Elazığ’ı Nevşehir’de temsil etti.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Gençlik Spor Kulübü Kadın Sutopu takımımız Nevşehir’de düzenlenen U-15 Kadınlar Sutopu Türkiye Şampiyonası’nda yarışarak Elazığ’ımızı Nevşehir’de temsil etti. İl Müdürlüğümüz olarak Su Topu branşına ve Su Topu takımımıza çok önem veriyoruz. Takımımız da başarıları ile bizleri her seferinde sevindiriyor. Takımımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com