Ana Sayfa GÜNDEM 11 Mart 2024 136 Görüntüleme

KEBAN’DA BAŞKAN ADAYI DOĞAN’IN GİRİŞİMLERİYLE SAĞLIK TARAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Zafer Partisi Keban Belediye Başkan Adayı Mustafa Doğan’ın girişimleri ile Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından Keban ilçesinde sağlık taraması gerçekleştirildi. Her yıl bir bölgede yapılan uygulama bu yıl Keban ilçesinde gerçekleştirildi. İlçe halkının tansiyon, şeker vb. sağlık tetkiklerinin yapıldığı etkinlikte açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Doğan; “Bizim için her şeyden önce ilçemiz ve ilçe insanımızın sağlığı gelir.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Adayı Doğan açıklamalarının devamında;

“Bugün Tıp Fakültesi öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Öğrencilerimiz ilçemizde bir sağlık taraması gerçekleştirdiler. İlçe şartlarından dolayı sürekli olarak merkeze hastaneye gidemeyen, yaşlı ve engelli olduğu için tetkiklerini yaptıramayan vatandaşlarımıza evinde sağlık imkanları sunduk. Bizim için ilçe halkımızın sağlık şartlarını iyileştirmek her şeyin başında geliyor. “

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com