Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 16 Mart 2024 87 Görüntüleme

SEPTİOĞLU:”ÖNCELİKLE HIRSIZLIĞI BİTİRECEĞİZ’

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, bir yandan seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilden devam ettirirken bir yandan da mahalle buluşmalarına katılarak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.  Esnaf ve vatandaşlarla sürekli bir araya gelen, kamu kurum ve kuruluş personellerini ziyaret eden Başkan Adayı Septioğlu sorunları dinleyerek çözümü için en güçlü şekilde geldiklerini söyledi.

SÜRSÜRÜ’DE SEPTİOĞLU’NA YOĞUN İLGİ
Başkan Adayı Septioğlu mahalle buluşmaları doğrultusunda ise iftar öncesi Sürsürü Mahalle sakinleriyle buluştu.

Mahalle halkının yoğun ilgisiyle karşılanan Septioğlu, Elazığ’ın her mahallesine, her semtine, her sokağına adil bir şekilde hizmet sunacaklarını belirterek; “Biz çıkar ve saltanat peşinde değiliz. Eğer biz Belediyede saltanatı bitirirsek, lüksü, şatafatı, israfı önlersek yollar da yapılır, binalar da yapılır. Öncelikle hırsızlığı, hırsızlığı, hırsızlığı bitireceğiz Allah’ın izniyle.” diye konuştu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com