Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 17 Mart 2024 83 Görüntüleme

ELAZIĞ GSK HENTBOL TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA

 

Küçükler Hentbol yarı final müsabakaları 11-15 Mart tarihleri arasında Erzurum ilinde gerçekleştirildi.

Küçükler Hentbol Müsabakalarında Elazığ GSK Hentbol takımı üstün çaba ve mücadeleler karşılığında;  Van, Erzincan ve Rize takımları ile oynayarak müsabakada namağlup bir şekilde Türkiye Şampiyonasına katılmayı başardı.

Küçükler Hentbol yarı final müsabakası Erzurum’da gerçekleştirildi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN tarafından yapılan açıklamada, “Elazığ, Hentbol branşında altyapısı iyi ve güçlü olan iller arasında yer alıyor. Gerek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün gerekse Sosyal Yardımlaşma takımlarımızın okullarla iyi uyumları sonucunda Hentbol da profesyonel takımlar başarılı oluyor. Bu bağlamda küçükler ve yıldızlarda okurlardaki bu başarı çok önemli, alt yapıya çokça önem veriyoruz. İnşallah çocuklarımız ileride abileri ablaları gibi profesyonel olacaklar. Takımımızın antrenörlerine ve sporcularına başarılar diliyorum ” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

ŞEMSETTİN YILMAZ

ŞEMSETTİN YILMAZ

Tema Tasarım | Osgaka.com