Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 18 Mart 2024 129 Görüntüleme

AK PARTİLİ BELEDİYE YIKTIĞI ARITMA SİSTEMİNİ NEDEN YAPMADI?

Keban Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Doğan, Keban İlçesinde arıtma sorunun var olduğunu dile getirerek mevcut belediye yönetiminin bu durumdan sorumlu olduğunu dile getirdi. Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı’nın göreve geldikten sonra yeniden yaptırmak üzere yıktırdığı artıma sistemin halen yapılmadığını iddia eden Başkan Adayı Doğan; ” Bunlar iktidar partisine mensup değiller mi? Diğer insanlardan daha rahat yapabilmeleri gerekirdi. ” ifadelerine yer verdi.

HARPUTTIMES Haber sitesine konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Doğan şu ifadelere yer verdi:

“Doğduğum ilçede yaşanan sıkıntıları görmezden gelemezdim. Bundan dolayı tüm Kebanlı hemşehrilerim ile görüşmeler sağlayarak Belediye Başkan Adayı olma kararı aldım. Bunları alırken alma sebeplerimin en başında gelen konu Türkiye’ye su veren Keban Barajının, Keban Fırat Nehrinin, Keban ilçesinde ki insanların sağlıklı su içemediklerini görüyoruz. Keban’da su arıtma tesisini mevcut belediye Başkanlığı yıktırıp yeniden yapmamış olması ve Keban halkının şu anda evlerinde içtikleri su zehir atıkları ile dolu. Arıtma tesisini yıkıp yeniden onaracağını söyleyen mevcut Belediye Başkanı bizim için seçimden sonra belediye başkanı değildir. Keban halkı bu insana kırmızı kart gösterecektir ve Keban’da artık  görev yapmayacağını seçimde ve sandıkta gösterecektir. Öncelikle şunu söylemekte fayda görüyorum şu anda Keban halkı zehir içiyor. Bizde bununla ilgili bütün görüşlerimizi, bütün fikirlerimizi açıkça dile getirmek istiyoruz. Tüm Keban’a sesleniyoruz.” dedi.

MEVCUT YÖNETİM AK PARTİ HÜKÜMETİNİN YETKİLERİNİDE ELİNDE BULUNDURUYOR

Mevcut Belediye Başkanı Fethiye Atlı’nın göreve geldiği zaman yeniden yaptırmak üzere yıktırdığı arıtma tesisinin halen yapılmadığını iddia eden Başkan Adayı Doğan ilçe halkının içme suyu yerine zehir içtiğini belirtti.  Doğan açıklamalarının devamında:

“Lütfen evlerinize arıtma koyun. Biz geldikten sonra arıtmalarınızı sökebilirsiniz. Çünkü biz temiz içilir bir suyu evlerinize ve iş yerlerinize ileteceğiz. Şu anda Keban’da arıtma tesisi yok. Belediye’nin sunmuş olduğu imkanlar doğrultusunda su ihtiyacını karşılıyorlar. Şu an mevcut Belediye Başkanı Fethiye Atlı göreve geldiği gün arıtma tesisini yıkıp yeniden yaptıracağını belirtmişti. Ama bunu yapamadı yada yapmak istemedi. Arıtma tesisi tek başına yapılabilecek bir iş değildir. Hükümetten destek almaları gerekiyor. Zaten kendileri Türkiye’de hükümeti temsil eden Ak Parti hükümetinin yetkilerini bulunduruyorlar ellerinde. Bu gün baktığımız zaman Elazığ’ın merkezinde halka fazla bir faydası olduğunu göremiyoruz. ” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com