Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 18 Mart 2024 207 Görüntüleme

BAŞKAN ADAYI EMEKTAR: DAHA YAŞANABİLİR BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE YURTBAŞI’NA DEVA OLMAYA GELDİK

DEVA Partisi Yurtbaşı Belediye Başkan Adayı Seyhan Emektar bir iftar programı düzenledi. Düzenlenen programa DEVA Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Recep Ceylan, İl Başkanı Av. Mehmet Kangal ve partililerin yanısıra Yurtbaşı Halkı da katıldı.

Emektar’ın    1000 e yakın vatandaşın katılımı ile düzenlediği programda konuşan Başkan Adayı Emektar:  “DEVA  Belediyeciliğinin halka ne denli büyük hizmetler yapacağını göstermek adına bu yola çıkmış bulunuyoruz” dedi..

Yurtbaşı Halkının değişim istediğini ifade eden Emektar konuşmasına şöyle devam etti: ” Yurtbaşı halkı değişim istiyor. Yenilikçi bir belediyecilik anlayışı ile, yatırım odaklı çalışacak bir belediye başkanı. DEVA Partisi çatısı altında bizler de bu yola halkımızın teveccühü ile çıktık Halkımızı dinledik, isteklerini not aldık, yaşadıkları sorunları gördük. Yurtbaşı halkına çözüm olacak projelerle, beldemiz gibi bir cennet köşesini bölgede cazibe merkezi yapmak için yola çıktık.

DAHA YAŞANABİLİR BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE DEVA OLMAYA GELDİK

Kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına, engellisinden çocuklarına. Beldemin her bir vatandaşı bizler için ayrı bir değerdir. Beldemiz bu güne kadar hak ettiği bir çok hizmetten mahrum bırakıldı. Biz bu mahrumiyeti sonlandırmaya geliyoruz. Projelerimizle halkımızın yüzü gülecek. Biz halkımıza mutlu bir beldenin vatandaşı olmayı vaad ediyoruz. Yola yeni çıktık. Yapacak çok önemli işlerimiz var.

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

BAŞKAN ADAYI EMEKTAR’DAN YURTBAŞI HALKINA DOĞALGAZ VE LİSE SÖZÜ

Yurtbaşı’na istihdam yaratacak projeleri olduğunu ifade eden Emektar,  yıllardır gelir kaynağı yaratılmamış belde belediyesinin  hipodrom gelirlerine bağlı olarak çalıştığını ifade ederek, hipodrom gelirlerinin Varlık Fonu’na devredilmesi ile beldenin bir çok gelirden mahrum bırakıldığını söyledi. Alternatif gelir kaynakları üreteceklerini kaydeden Emektar, projeleri hakkında da bilgilendirme yaparak sözlerine şöyle devam etti:

”Evlenmek isteyip maddi durumu olmayan gençler için hem açık, hem kapalı düğün salonu yapacağız.

Halkımızın sosyal refahı için mesire alanı inşa edeceğiz.

Kadınlarımıza istihdam alanı yaratacağız, kooperatifleşme adı altında komisyonculuğa son vereceğiz.

Tarımsal faaliyetler için doğalgaz desteği sağlayacağız.

Eğitim ve öğretim kapsamında taşımacılık sistemine son verip beldemizi kazandıracağız

Sağlık Ocağı kapasitesi ve imkanlarını arttıracağız Kapalı Pazar alanı yapacağız”

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com