Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 21 Mart 2024 69 Görüntüleme

Milletvekili Keleş’ten Sivrice’de anlamlı ziyaret

Sivrice’de Anlamlı Ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, beraberindeki heyet ile birlikte Sivrice ilçesine bağlı Hazarbaba Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. İlçe Başkanı Sayın Nafiz Yerebasan ve Belediye Başkan Adayımız Sayın Fethi Atagün ile birlikte merkezdeki vatandaşlarla bir araya gelen Keleş, kurum çalışanlarından merkezin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Merkezin sıcak ve samimi atmosferinde gerçekleşen ziyaret sırasında, Prof. Dr. Erol Keleş ve beraberindeki heyet, Hazarbaba Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan vatandaşları ve atölyeleri ziyaret ederek, onlarla keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Ziyaret, merkezdeki vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunma fırsatı da sağladı.

Prof. Dr. Keleş, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Hazarbaba Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan vatandaşlarımızın sıcak karşılaması ve hoş sohbetleri bizleri ziyadesiyle memnun etti. Burada gördüğümüz sevgi ve ilgi dolu ortam, toplumumuzun dayanışma ruhunu bir kez daha göstermiştir. Kurum çalışanlarımıza fedakar çalışmalarından ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum,” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com