Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 22 Mart 2024 87 Görüntüleme

Akın:”İyi durumdayız, ama seçimi garantilemek için desteğinize ihtiyacımız var’

 “iyi durumdayız, ama seçimi garantilemek için desteğinize ihtiyacımız var’

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmaları kapsamında kamu kurum ziyaretlerine devam ediyor

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın seçime sayı günler kala saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Akın bu kapsamında DSİ Elazığ 9. Bölge müdürlüğüne bağlı 12. Sondaj Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek personellere projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunup seçimlerde destek istedi.
Ziyaret hakkında değerlendirmeler de bulunan Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın “Birbirinden kıymetli projelerimiz var size arz edip destek istemek için bugün sizleri ziyaret ettik. Yaklaşık 3 aydır sahadayız, hakikaten güzel dönüşler alıyoruz. Teveccüh oldukça fazla. Şu an anketlerde durumumuz gayet iyi, bunu garantilemek için sizlerden destek istiyorum. Seçimi garantilemek için sizin bir tane oyunuza bile bizim ihtiyacımız var ve bizim için kıymetlidir. Bu memlekete sınıf atlatacak projleri sizi desteğiniz ile hayata geçireceğiz. Benim partim birinci olsun isterse kapımda bir kürek asfalt olmasın dersek bu memleketin sorunları çözülmez. Bu seçimde partizanlığı bir kenara bırakıp projesi olan adaya odaklanmamız lazım. Projelerimiz arasında kentsel dönüşümü tamamlamak, Doğukentten Hilalkentte kadar bir tramvay hattı gibi büyük projelerimiz var. Elazığ’ımızı bölgesinde lider yapmayı planlıyoruz. Çünkü bunu hak ediyor. Böylesine güzel bir ile de iyi bir plan oluşturmak lazım, bu yüzden 40 tane proje hazırladık” diye konuştu.Kurum çalışanları Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın’a seçimlerde başarılar diledi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com