Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 23 Mart 2024 85 Görüntüleme

BAŞKAN ADAYI DOĞAN’DAN 7’den 77 ‘YE HERKESİ MUTLU EDECEK PROJELER

KEBAN HALKININ MUSLUKLARINDAN ZEHİR AKMAYACAK….

KEBAN’A BÜYÜK FİRMALARDAN BÜYÜK YATIRIMLAR GELECEK…

Zafer Partisi Keban Belediye Başkan Adayı Mustafa Doğan Keban İlçesi için iddialı projelerini açıkladı. Tüm Keban Halkı için, kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına, çocuğundan engellisine herkes için büyük ve uzun bir çalışma sonucu gerçekleşen projeleri Keban Halkı tarafından da büyük bir takdir topluyor.

Keban için çok büyük ve önemli projelerle seçim yarışına girdiğini ifade eden Doğan, ZAFER’e yürüdüğü yolda proje ve çalışmalarını adım adım tüm Keban Halkına anlatıyor. Başkan adaylığı için Keban Halkı’ndan büyük ve kıymetli bir davet geldiğini de belirten Mustafa Doğan, köylerinden mezralarına, mahallelerinden sokaklarına tüm Keban’ı hak ettiği hizmet ve değerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Keban’da oldukça büyük bir kitlenin desteği ile aday olan Mustafa Doğan ilçedeki en iddialı adaylar arasında.

ÜRETEN VE ÜRETTİKLERİNİ HALKINA SUNAN BİR BELEDİYECİLİK

Üreten ve ürettiğini halkına sunan bir belediyecilik anlayışı ile yola çıktıklarını belirten Doğan, uzman bir ekiple Keban’ı bölgenin turizm ve yatırım anlamında en gelişmiş ilçesi haline getirmeyi hedeflediklerini belirterek şunları söyledi.

” Keban sadece şimdi değil. yılların ihmal edilmişliği ile boğuşuyor. Konumu ve coğrafi güzellikleri esasıyla büyük ve gelişmiş bir ilçe olması gerekirken ne yazık ki doğup büyüdüğüm ilçem beceriksiz yönetimlerin elinde yap boz tahtasına döndürülmüş. Verilen sözler tutulmamış. Belediye başkanı önemli istihdam alanı yaratacak yatırım yapmayı bırakın, var olan yapıları da harabeye çevirmiş.

BU GÜNE KADAR KEBAN’A BOŞ VAATLER DIŞINDA NE VERİLDİ?

Soruyorum. ”KEBAN’A  BU GÜNE KADAR NE YAPTINIZ?” Keban için bir çivi bile çakmayanlar, ellerinde imkan olduğu halde Keban’a verdikleri hizmet sözünü tutmayanlar şimdi kalkmış hala Keban’ı şaha kaldırmaktan bahsediyorlar. Bu halkımızla alay etmektir. Buna dur demenin tam zamanıdır” dedi.

Keban’a yeni projelerle geldiğini ifade eden Doğan,” Sadece yeni projeler değil, dağ gibi yığılmış, çözüm bekleyen sorunları da bitirmeye geliyoruz dedi.

Tarımdan hayvancılığa, turizmden sağlığa, ulaşımdan alt yapıya kadar Keban’ın bütün sorunlarını çözecek projeleri olan Mustafa Doğan görevi devralır almaz kolları sıvayarak Kebanlılar için çalışacaklarını söyledi.

 BÜYÜK YATIRIMCILARIN KEBAN’DA İSTİHDAM YARATACAK YATIRIMLARINI ALACAĞIZ

Keban aşığı biri olduğunu ifade eden Doğan, girişimci ve turizm alanındaki önemli yatırımları ile tanınıyor. Büyük firmalarla Keban’a yapılacak yatırımlar için görüştüğünü aktaran Doğan Keban’ı bir çok yatırımcının Keban’da büyük projeler yapacağının müjdesini verdi.Doğam: ” Keban’ı atıl kalmış bir ile, Kebanlılar’ı sundukları yarım yamalak hizmetlere mahkum sananlar şunu iyi bilsinler ki; Keban küllerinden doğacak.Biz tertemiz bir sayfada çok güzel hizmetlere imza atmaya geliyoruz.” dedi.

KEBAN HALKININ MUSLUKLARINDA ARTIK ZEHİRAKMAYACAK

Yalnızca bir kir kesime hitap eden,  rantçılıkla belediyecilik yapma anlayışını sona erdireceklerini de kaydeden Doğan sözlerine şöyle devam etti:

Bir ilçe düşünün ki bu koşullarda sağlıklı içme suyuna muhtaç bırakılmış. Mevcut belediye başkanı ilçeye içilebilir temiz su getirmek bir yana, var olan arıtma tesisini de yıkarak ilçe halkının sağlığını tehlikeye atmış. Kebanlı bunu unutmayacak. Kebanlı bunun cevabını verecek mutlaka.

Türkiye’ye su veren Keban Barajının, Keban Fırat Nehrinin, Keban ilçesinde ki insanların sağlıklı su içemediklerini görüyoruz. Keban’da su arıtma tesisini mevcut belediye Başkanlığı yıktırıp yeniden yapmamış olması ve Keban halkının şu anda evlerinde içtikleri su zehir atıkları ile dolu. Arıtma tesisini yıkıp yeniden onaracağını söyleyen mevcut Belediye Başkanı bizim için seçimden sonra belediye başkanı değildir.  Şu anda Keban halkı zehir içiyor.Hemşehrilerimizin tekrar temiz ve sağlıklı suya kavuşmalarını sağlayacağız.

KEBAN, KARANLIKTAN AYDINLIĞA ÇIKACAK…

Büyük bir ilçe olan Kebanımız’ı büyük bir mezra haline getiren yönetim anlayışındakiler şunu iyi bilsin ki, sokak sokak  büyük bir yenilenme yaşanacak Keban’sa..Cadde ve sokaklarda aydınlatma sistemi kuracak, gerekli güvenlik önlemleri alınarak vatandaşımızın huzurla dışarda olması sağlanacak. Amaç köyünden mahallesine tüm Keban’ı topyekün şaha kaldırmak olacak.

KEBAN’DA SOSYAL DONATILARIN ALANINI GENİŞLETECEĞİZ

”Keban’da sosyal donatı alanlarımızın eksikliği aşikar.İnşallah belediyeyi devraldığımızda yeşil alanlarımızı, sosyal alanlarımızı arttıracağız. Vatandaşlarımızın eğleneceği, eğlenirken dinleyip Keban’îmızın temiz havasını soluyacağı içinde sosyal tesisleri de olan parklar ve piknik alanları yapacağız. ”

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com