Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 23 Mart 2024 82 Görüntüleme

Karakoçan İlçe Devlet Hastanesi, milletvekili Erol Keleş’e ev sahipliği yaptı.

Elazığ’da anlamlı bir buluşma gerçekleşti. Karakoçan İlçe Devlet Hastanesi, Prof. Dr. Erol Keleş ve ekibinin ziyaretine ev sahipliği yaptı. İlçe Başkanı Ülküşan Özdemir ve Belediye Başkan Adayı Mustafa Aydın’ın da aralarında bulunduğu heyet, hastane koridorlarını adım adım gezdi.

Hastane çalışanları ile sıcak sohbetler gerçekleştirildi, onların özverili çalışmaları takdir edildi. Ziyaretin bir diğer önemli ayağı, hastalar ve yakınlarıyla yapılan samimi görüşmeler oldu. Moral ve motivasyonun yüksek tutulması gerektiğinin altı çizildi.

Erol Keleş, ziyaretin sonunda tüm hastalara acil şifalar dileyerek, sağlık ve huzur dolu günler temennisinde bulundu. Bu ziyaret, toplumun farklı kesimlerine yönelik duyarlılık ve dayanışmanın güçlü bir örneği olarak kaydedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com