Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 24 Mart 2024 138 Görüntüleme

BAŞKAN ADAYI CEYLAN: ”BİZ MUHTAÇ KİŞİLERE YARDIM VAAD ETMİYORUZ. BİZ MUHTAÇ OLMAYAN BİR TOPLUM VAAD EDİYORUZ”.

Başkan Adayı Ceylan: ”Biz muhtaç kişilere yardım vaat etmiyoruz. Biz muhtaç olmayan bir toplum vaat ediyoruz.”

DEVA Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Recep Ceylan seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini yoğun bir tempo ile sürdürüyor. Vali Fahribey Caddesi ve Şehit İlhanlar Caddesi  esnafları ile bir araya gelen Ceylan esnafların sorun ve taleplerini dinledi. Çözümü için projelerini anlattı. Büyük bir ilgi ile karşılanan Ceylan Elazığ’da DEVA Partisi’ne olan teveccühün arttığını dile getirerek esnafların ve vatandaşların çözümü için DEVA Belediyeciliği anlayışının istendiğini belirtti.

CEYLAN: DEĞİŞİMİN ADI DEVA PARTİSİ OLACASK

Ziyaretlerinde vatandaşların ‘değişim isteği’ olduğunu belirten Ceylan:” Değişimin adı DEVA Partisi olacak’  diyerek şunları söyledi.

Adaylık açıklamamızın akabinde durup dinlenmeden çalışmalarımıza başladık. O günden bu güne Elazığ’ı dolaştık. Dolaşmaya da devam ediyoruz. Ancak bunun öncesinde de bizler DEVA olmak için halkımızı dinliyor, sorunları gözlemliyor ve çözümleri için projeler hazırlıyorduk. Geldiğimiz süreçte gördük ki halkımız gerekten büyük sıkıntı içerisinde. Toplumda genel olarak bir umutsuzluk hakim. Adalete, dürüst yöneticilerin olacağına, şeffaflığa ve liyakate inançları kalmamış. Bu yönetimin büyük bir zaafıdır. Halkın güvenini kaybetmişler. Yeniden yola çıkacakları dürüst, güvenilir, Şeffaf ve liyakate dayalı görevlendirmelerle bir belediyecilik anlayışı isteğindeler. Ve bizleri dinledikçe, bizleri tanıdıkça istedikleri yerel yönetim anlayışının DEVA Partisi ile geleceğini görüyorlar. Bu nedenledir ki vatandaşlarımız tarafından büyük bir teveccüh ile karşılanıyoruz.”

Esnafların iş yapamaz hale geldiklerini, vatandaşların temel ihtiyaçlarını bile karşılamaktan yoksun olduklarını belirten Ceylan sözlerine şöyle devam etti. Bizler seçimden seçime, ucuz et satış noktaları açarak vatandaşlara et kuyruğu vaat etmiyoruz. Bizzat belediye olarak besicilerimize teşvik desteği vererek hayvancılığın gelişmesini sağlayacağız. Üretmediğimiz sürece muhtaç kalmış bir toplum olarak kalırız.

Biz muhtaç kişilere yardım vaat etmiyoruz. Biz muhtaç olmayan bir toplum vaat ediyoruz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com