Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 24 Mart 2024 110 Görüntüleme

ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI ELAZIĞ BASINI İLE İFTARDA BULUŞTU

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası düzenlediği bir iftar daveti ile basın mensuplarını ağırladı. ETSO Başkanı İdris Alan’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Elazığ  Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sedat Karataş ve Elazığ basın camiasının temsilcileri de katıldı.

ETSO MECLİS BAŞKANI KARATAŞ: ELAZIĞ’IN GÜÇLÜ VE ETKİN BİR BASINI VAR

Davette konuşan Sedat Karataş İsrail’in Filistin’de yaptığı katliamda hayatını kaybedenleri anarak yaptığı konuşmada şunları söyledi:” Bizler rahat bir coğrafyada, rahat koşullarda Ramazan Ayı’nı eda ederken, Filistin’de İsrail tarafından büyük bir katliam yapılmakta ,büyük bir vahşet yaşanmakta. Buy konuda aciziyetimizini dile getiriyoruz. Umuyoruz ki tüm dünya soykırıma dur diyecektir.

Bu şehrin gelişmesi, ekonomi  ve istihdamının artması adına biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak her ne kadar gayret gösteriyorsak bir o kadar da siz değerli basın camiası büyük bir gayret ve özveri ile hareket ediyor. Şehrin ekonomisi ne kadar güçlü olursa, basını da o kadar güçlü olur. Elazı’ın güçlü ve etkin birbasını var. ” dedi.

ETSO BAŞKANI ALAN : ”BASINIMIZIN GAYRETİ ELAZIĞ’A OLAN SEVDASININ BİR GÖSTERGESİDİR.”

ETSO Başkanı İdris Alan da Elazığ’daki basın mensuplarının şehrin her alanında gelişiminde katkı sunmak adına büyük çalışmalar yaptığını belirterek şunları söyledi:”Yüreğiniz Elazığ için atmakta. Zaman zaman yöneticilerle karşı karşıya gelmek pahasına hakkı tutuyorsunuz. Gazetecilik mesleğinin gereği olmakla birlikte Elazığ sevdanız var. Eksiklikleri dile getiriyor ve sorunlarla birlikte çözüm önerilerini getiriyorsunuz. Elazığ sahiplenilerek bölgesinde hızla gelişen bir şehir olur. Odamızın faaliyetlerine gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz. İlimizin, istihdam ve yatırım konusunda Ankara’ya da sorunları iletiyoruz. Bu konularda sizlerin desteğini de görmek bizleri ayrıca mutlu ediyor. Ülkemizin milli ve manevi duruşuna şaşı bakan hiç bir görüş sizin sayfalarınızda yer almıyor.” Dedi.

Konuşmasının devamında Filistin’deki soykırıma da değinen Alan sözlerini şöyle sürdürdü:” Gazze’de yaşanan soy kırıma tepkiyi ilimiz basını cesurca dile getiriyor. Gazze’de katliam yapan İsrail’i lanetliyor, bu katliama sessiz kalan İslam ülkelerini kınıyorum. Amerika ve Batı’dan himmet bekleyen ve onlardan ateşkes dilenen İslam Dünyasının aciziyetinin son bulmasını temenni ediyorum”

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com