Ana Sayfa GÜNDEM 24 Mart 2024 103 Görüntüleme

SAĞLIK HAKSEN’DE MURAT ÖZEKİNCİ DÖNEMİ

Haksen Konfederasyonuna bağlı Sağlık Haksen’in Ankara’da yapılan 6. Olağan Genel Kurulunda Murat Özekinci Genel Başkanlığa seçildi.

Sendika Genel Merkezinde gerçekleşen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Divan heyetinin oluşturulması sonrası yapılan konuşmalar ile devam eden kongrede daha sonra zorunlu organ seçimleri yapıldı. Genel Başkan Murat Özekinci yaptığı teşekkür konuşmasında” Sendikamızın 6. Olağan Genel kurulunun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yapılan seçim sonrasında seçilen arkadaşlarıma başarılar diliyorum.  Artık Türkiye’de sağlık ve sosyal hizmet çalışanları adına yeni bir dönem başlamış bulunmaktadır. Üyelerimizin ve tüm çalışanlarımızın hak ve menfaatlerinin korunmasına adına örnek bir sendikacılık yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Emekli olarak ayrılan önceki dönem genel başkan Selahattin Karaca’ ya ve yönetim kurulu üyeleri Ali Sökmen, İbrahim Kanber ve Recep Aslan’a paketleri verildi.

Yapılan seçimler sonucunda Sağlık Haksen Genel Merkez yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Genel Başkan Murat Özekinci
Genel Başkan Yardımcıları Satılmış Vanlı (idari)
Abdülkadir Ünal (Mali)
Şeref Duran(Hukuk)
Mehmet Sırrı Önal (Eğitim)
İlim Gödekmerdan (Teşkikat)
Fatih Önsoy(Sosyal)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com