Ana Sayfa GÜNDEM 25 Mart 2024 88 Görüntüleme

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ORDUEVİ MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİNİ YATIRIMA DÖNÜŞTÜRECEK

Elazığ’ı imar etmek üzere çıktığı yolda önceliği temel sorunları çözmek olan ve şehrin yıllardır ihmal edilerek kangrene dönen altyapı sorununa neşter vuran Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, yeni dönemde hayata geçireceği Orduevi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı projesiyle Elazığ’ın doğu bölgesine yepyeni bir yaşam alanı ve yer altı otoparkı kazandıracak.

İlk 5 yıllık görev sürecinde 100 proje vaadinde bulunmasına rağmen 116 adet yatırımı şehre kazandıran Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yeni dönemde de eser, hizmet ve gönül belediyeciliğine kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor.

58.000 METREKARELİK ALANDA KENT MEYDANI HAYATA GEÇİRİLECEK
Bu dönem de birbirinden kıymetli projeleri Elazığ’a kazandırmayı hedefleyen Şahin Şerifoğulları, Çevre ve Şehircilikte Elazığ Vizyonu başlığı altında Orduevi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı projesi ile şehrin doğu bölgesine yepyeni bir yaşam alanı ve yer altı otoparkı kazandıracak. Proje doğrultusunda Mustafapaşa Mahallesi içerisinde yer alan Elazığ Orduevi taşınacak ve toplam 58.000 metrekarelik alanda sosyal tesisleri, kafeteryası, oturma alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları gibi sosyal donatılarla zenginleştirerek Elazığ’a yepyeni bir kent meydanı daha kazandırılacak.

BİN ARAÇ KAPASİTELİ YENİ BİR YER ALTI OTOPARKI DAHA İNŞA EDİLECEK
Ayrıca, Orduevi Meydanı projesi kapsamında bu alanda başta Doğukent, Ulukent, Sanayi, Kırklar, Çatalçeşme, Salı Baba Mahalle sakinleri olmak üzere şehrin doğu yakasında yaşayan vatandaşların zaman harcamadan araçlarını park ederek şehir merkezine ulaşabilecekleri bin araç kapasiteli yeni bir yer altı otoparkı daha inşa edilecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com