Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 27 Mart 2024 41 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ KELEŞ, HAK SAHİPLİĞİ BAŞVURUSU YAPAN VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.

6 Şubat depremlerinden etkilenen ve çeşitli sebeplerden dolayı hak sahipliği müracaatında bulunamamış vatandaşlar için verilen ek süre kapsamında, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, hak sahipliği başvurusu yapan vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmanın, onların sorunlarını çözmek ve haklarını teslim etmenin önemine vurgu yaptı. Keleş, “Devletimiz, her zaman olduğu gibi zor zamanlarda vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyor. Bugün burada, hak sahipliği başvurusunda bulunamamış veya bulunmakta zorlanmış vatandaşlarımıza yönelik tanınan ek sürenin önemini paylaşıyoruz.

Prof. Dr. Erol Keleş, “Bu zor günleri birlik ve beraberlik içinde, devletimizin sunduğu imkanlarla aşacağımıza inancım tam. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa zamanda yaralarımızı sararak, daha güçlü bir şekilde ilerlemeyi temenni ediyorum” diyerek, devletin ve hükümetin vatandaşların yanında olduğunu bir kez daha vurguladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com