Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 29 Mart 2024 86 Görüntüleme

BAŞKAN ADAYI CEYLAN: KENTİMİZE DÜRÜST, ŞEFFAF VE HİZMET ODAKLI DEVA BELEDİYECİLİĞİ GELECEK

31 Mart yerel seçimlerine 2 gün kala seçim çalışmalarına devam eden DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Recep Ceylan ‘dan Elazığlılara çağrı:  ”Hemşehrilerimizden bu seçimde dürüstlüğü, liyakati, şeffaflığı ve gerçek anlamda eser belediyeciliği yapacak olan DEVA Partisi’ne destek olmalarını istiyoruz”

DEVA Partisi’nin belediye başkan adayı Recep Ceylan, seçim çalışmalarına devam ediyor. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ceylan, vatandaşlara  sandığa giderek oy kullanmaları çağrısında bulundu. Ceylan :” Bu seçim değişim isteğinin sandığa yansıyacağı bir seçim olacak.Enflasyondan, pahalılıktan, açlıktan, geçim sıkıntısından bunalan vatandaşlarımızın ‘Artık Yeter’ dediği bir seçim olacak” dedi.

7’DEN 70’E HERKESİN MUTLU OLACAĞI BİR KENT İNŞA EDECEĞİZ

Gittikleri her yerde esnafın, vatandaşın, gençlerin yaşam koşullarından şikayetçi olduklarını belirten Başkan Adayı Ceylan, seçildiği takdirde Sosyal Belediyecilik anlayışı ile tüm vatandaşların ortak ihtiyaç ve sorunlarına çözüm getireceklerini kaydetti. İktidar şımarıklığı ile denetimden, liyakatten yoksun kadrolardan Elazığ’ı kurtaracaklarını belirten Ceylan, bu seçimlerin bir parti seçimi değil, varlıkla yokluğun, düzen ile kaosun, şeffaflıkla karanlığın seçimi  olacağını ifade ederek: ” Seçim kampanyamız boyunca elimizden geldiğince vatandaşlarımıza ulaşmaya,, dertlerini dinlemeye ve çözüm önerilerimizi anlatmaya çalıştık.Ne mutlu bize ki, bizi dinleyen vatandaşlarımız gerçek ve dürüst belediyeciliğin DEVA Belediyeciliği olduğunu gördüler. Kenara itilmiş, yardıma muhtaç. bırakılmış ve verilen küçük yardımlarla mutlu olmaları beklenmiş olan vatandaşlarımız gerek hizmet alacakları, temiz bir çevre, sağlıklı içme suları, istihdam alanı genişletilmiş projelerle DEVA Belediyeciliğini istiyorlar. Bizleri destekliyorlar. Ben Elazığlı hemşehrilerimden31  Mart’ta sandıklara giderek demokrasi adına en büyük kazanımları olan ‘SEÇME’ haklarını kullanmalarını, ellerini vicdanlarına koyarak her türlü partizanlıktan azade gerçekten hizmet  edecek, dürüst, liyakatli ve Elazığ’ı ranta kurban etmeyecek başkanlarını seçmelerini istiyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com