Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 29 Mart 2024 151 Görüntüleme

BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE SON SÖZÜ MASSAD BÖLGESİ SÖYLEYECEK

MASSAD Kurucu Başkanı Fethi Ahmet Gel 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde Elazığ’da MASSAD Bölgesi’nin belirleyici olacağını söyledi. MASSAD Bölgesi’nde yaklaşık 100 bin seçmenin olduğunu vurgulayan Gel ilin ekonomisinde ve üretiminde de önemli bir yere sahip olan Maden, Alacakaya, Sivrice, Arıcak bölgelerinin seçimlerde de sonucu belirleyebilecek bir etkiye sahip olduğunu söyledi.

Yerel veya genel seçimlerde Elazığ için önemli olan MASSAD bölgesindeki ilçe ve beldelerde toplamda 100bine yakın oy potansiyeli var. MASSAD Kurucu Başkanı, ekonomist Fethi Ahmet Gel konuya ilişkin değerlendirmesinde şunları söyledi:

”Elâzığ Belediye Başkanlığı seçiminde son sözü MASSAD Bölgesi’nin Elâzığ Merkezdeki ortalama 100 bin seçmeni söyleyecek…
Elâzığ’ın Bölgesel en büyük sivil toplum örgütü olan MASSAD’ın Maden İlçesine kayıtlı olanlar in Elâzığ Merkezdeki yaklaşık oyu 45 bin, Sivrice’nin 25 bin, Arıcak’ın 15 bin, Alacakaya’nın 15 bin. Dolayısı ile Elazığ’ın yerel seçimlerindeki kaderini bu bölgedeki seçmenlerimiz etkileyecektir”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com