Ana Sayfa Uncategorized 29 Mart 2024 98 Görüntüleme

MHP ADAYI AYGEN’E HALKIN DESTEĞİ ARTARAK DEVAM EDİYOR

Olgunlar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, projelerini anlatıp seçimlerden destek istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen,  seçim çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Adayı Murat Aygen, seçim çalışmaları kapsamında Olgunlar Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla buluştu. Toplantıya, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal da katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Yunus Bal Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, destek istedi.

Milletvekili Semih Işıkver, Aygen’e desteklerini yineleyerek, Murat Aygen ile Elazığ’ın daha parlak bir geleceğe sahip olacağına inandıklarını ifade etti.

Projelerini vatandaşlarla paylaşan Başkan Adayı Aygen, seçimlerde destek istedi. 2,5 aylık seçim maratonunda sabahın erken saatlerinden gecenin ilerleyen saatlerine kadar durmadan dinlenmeden vatandaşlarla buluştuğunu belirten Doç. Dr. Aygen “Uzak yakın, az çok demeden yetebildiğimizce her yere koşmaya çalıştık. Geride sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmamaya özen gösterdik. Tüm bunlara rağmen atladığımız, yetişemediğimiz her bir hemşerimden helallik istiyorum. İnşallah seçimlerden sonra halk buluşmaları ile bu eksiğimizi de kapatırız.” dedi.

Aygen: “31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlere her bir vatandaşımızın mutlak suretle sandığa giderek şehrimizin ve tüm halkımızın geleceği açısından tarihi bir dönem noktası olan seçimlere iştiraki çok değerli olacaktır.” dedi.

MHP Belediye Başkan adayı Doç.Dr. Murat Aygen yoksulların, ihtiyaç sahiplerinin ve tüm dezavantajlı kesimlerin kimsesi olacaklarını belirterek, “Sosyal belediyecilik ile Elazığ inşallah bizimle tanışacak. Çıra Kart ile gönülleri haneleri ısıtacağız.. 10 bin sosyal konut projemiz ile dar gelirli ailelerimizin barınma sorununa çözüm üreteceğiz. 20 bin istihdam ile bu şehrin işsizlik sorununa çözüm üreteceğiz. Tüm bunları yapmaya söz veriyorum. Bu vesile ile, seçimlerin ilimize, ülkemize hayırlar getirmesi temennisiyle her bir vatandaşımıza en derin saygılarımı sunuyor, Allah’a emanet ediyorum” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com