Ana Sayfa GÜNDEM 3 Nisan 2024 158 Görüntüleme

ELAZIĞLI GENÇ SANATÇININ COVER ŞARKISI TREND LİSTESİNDE YERİNİ ALDI

Elazığlı genç sanatçı Fikri Can Karadaban yaptığı cover şarkısıyla  Türkiye Trendleri arasında 1. sırada yerini aldı. Sözü ve bestesi Mert Demir’e ait olan “Ateşe Düştüm ” şarkısını yeniden seslendiren Karadan dinleyicilerin yoğun ilgisi ile karşılandı.

YouTube platformu üzerinden haftalardır seyirciye sunulan şarkı en iyiler arasında yerini korumaya devam ediyor. Genç şarkıcı Fikri Can Karadaban, müzik hayatında başarılara imza atma adına yeni çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Harputtimes habere özel açıklamalarda bulunan Karadaban;

“Sözü ve bestesi Mert Demir’e ait olan “Ateşe Düştüm” şarkısını ekibimin de desteğiyle coverlama kararı aldım. Şarkıyı ilk etapta yaptığım esnada dinleyicilerim Mert Abiyle aramızda ki ses benzerliğini öne sürdü. Şarkının kayıt düzenleme aşamasından sonra klibiyle beraber YouTube kanalıma yükledim. Kısa süre içinde binlerce beğeni ve izlenim sayısı elde ettim. Yaklaşık 2-3 hafta sonra Türkiye Trend Müzikler Listesinde 1. sıraya yükseldi. Her hafta trend listesinde o kadar ulusal sanatçıyı geçmek benim için gurur verici bir durum. Şuanda da şarkım Türkiye Haftalık Trend Müzik Listesinde 13. Numara’da. Umarım böyle devam eder. Mert Abiyle temasımız oluştu. Umarım yakın zamanda beraber bir proje çalışması yaparız. Onun içinde çabalarımız devam ediyor. Destek veren herkese teşekkürler.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com