Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 8 Nisan 2024 72 Görüntüleme

Çemişgezek Feribot Seferleri Bayramın 1. ve 2. günü ücretsiz oldu.

Çemişgezek Feribot Seferleri Bayramın 1. ve 2. günü ücretsiz oldu.

Çemişgezek ilçesi ile Elazığ arasında, Keban Baraj Gölü üzerinde ulaşımı sağlayan Çemişgezek Belediyesine ait feribot, Belediye Başkanı İbrahim Enes Somyürek talimatıyla bayramın 1.ve 2. günü ücretsiz hizmet verecek.

Belediye Başkanı İbrahim Enes Somyürek Çemişgezek Belediyesine ait sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada ” Kıymetli Hemşehrilerim; Sevgi,Birlik ve Paylaşmanın bayramı olan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Ramazan ayı boyunca paylaştığımız iftar sofralarınızdaki gibi;BİRLİĞİ, BERABERLİĞİ ve DAYANIŞMAYI bayramdada devam ettirelim. Bayram çoşkusunu sevdiklerinizle doya doya yaşamanız için BELEDİYE FERİBOTUMUZ bayramın 1.ve 2. günü siz değerli vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet verecektir. Bu vesile ile tekrar Ramazan Bayramının ülkemize ve tüm İslam alemine huzurlu ve sağlıklı günler getirmesini temenni ediyorum “ifadelerinde bulundu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com