Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 8 Nisan 2024 382 Görüntüleme

EGE ELDERFED BAŞKANI KARATAŞ’TAN BAYRAM MESAJI…

Ege Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanı Metin Karataş Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.Mesajında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Karataş, Gazze’deki  katliamda hayatımnı kaybeden Filistinlileri de andı.

Başkan Karataş’ın mesajı şöyle: ” Bu yıl da Ramazan Ayı’nın sona ermesi ile bayrama eriştik. Bayramlar barış, birlik ve toplumsal huzurun sağlanmasında sembol zamanlardan birisidir. Sevinci, sevgi ve saygıyı yaşadığımız, sevdiklerimizle, dostlarımızla birlikte geçireceğimiz en güzel zamanlardan birisidir. Bayram coşkusunu her daim yüreklerimizde hissedeceğimiz nice bayramlar dilerim. Ancak bu yıl bayramımızı buruk bir şekilde kutlayacağız. Tüm dünyanın gözleri önünde Gazze’de yaşanan insanlık dramına şahit oluyoruz. Dileğimiz odur ki Gazze’de akan kan dursun.Gazze’de de gerçek manada bir bayram yaşansın.

Ramazan Bayramımızın Sağlık, huzur, birlik ve barışa vesile olması temenni eder,  Değerli Elazığlı  hemşerilerimiz ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlarım.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com