Ana Sayfa GÜNDEM 16 Nisan 2024 105 Görüntüleme

EFSO BAŞKANI HAVABULUT’TAN EVLENECEK ÇİFTLERE DÜĞÜN HEDİYESİ

Her fırsatta esnafın yanında olan ve sorunların çözümüne sağladığı olumlu katkılarla esnafların takdirini kazanan Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, yeni bir uygulamayı hayata geçirerek yeni evlenen çiftlere yapacakları fotoğraf çekimlerinde indirim çeki vereceklerini duyurdu.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada verilecek indirim çekleriyle hem evlenecek çiftlere katkı sağlamayı hem de esnaflara destek olmayı amaçladıklarını belirten Başkan Havabulut şu ifadeleri kullandı; “Göreve geldiğimiz günden itibaren esnaflarımızın sorunlarına çözüm üretmek, sıkıntılarına çare bulmak, en önemlisi de yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla birçok önemli uygulama hayata geçirdik. Bu kez yeni bir çalışma başlatarak hem esnaflarımıza katkıda bulunmayı hem de evlilik hazırlığında olan çiftlerimize bir düğün hediyesi sunmayı amaçlıyoruz. Malum yaz sezonu yaklaşıyor. Artık düğün sezonuna yavaş yavaş giriyoruz. Sezon öncesi sektör temsilcilerimize biz de oda olarak destek olma arzusundayız. Sınırlı sayıda vereceğimiz 2 bin lira değerindeki hediye çeklerimizi almak isteyenler odamıza başvurabilirler. Ben bu düşüncelerle evlenecek çiftlerimize şimdiden mutluluklar temenni ediyor, düğün sezonunda tüm esnaflarımıza hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diliyorum.”

Adres: Sürsürü mah. Yeşil sok no:3
Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Binası
Elektronikciler Fotoğrafçılar ve Saatciler Odası

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com