Ana Sayfa GÜNDEM 22 Nisan 2024 65 Görüntüleme

ELAZIĞ TÜRK OCAĞI “HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN” SLOGANIYLA “21. YÜZYILDA ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ” İSİMLİ PANEL DÜZENLEYECEK

Elazığ Türk Ocağı “21. Yüzyılda Çocuklarımızın Geleceği” isimli panel düzenleyecek. Panele konuşmacı olarak Spor Yazarı/Yorumcusu Haldun Domaç, Ankara Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Erdal Yılmaz, Eski Rekortmen Milli Atlet ve Spor Yöneticisi Necdet Ayaz katılacak. Panel, Ahmet Tevfik Ozan Kongre ve Kültür Merkezi’nde, 24 Nisan 2024’te saat 19:30’da yapılacak. Prof. Dr. Erdal Yılmaz moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panelde katılımcılardan Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu “Madde ve Teknoloji Bağımlılığı”, Haldun Domaç “Fair-Play Kültürü”, Necdet Ayaz ise “Sporun İnsan Sağlığı Üzerine Etkisi” üzerine konuşacak.
Panelle ilgili açıklamada bulunan Elazığ Türk Ocağı Başkanı Prof. Dr. Yavuz Haykır çocukların ailelerin geleceği olduğu kadar ülkemizin de geleceğinin teminatı olduğu üzerine sağlıklı ve mutlu nesillerin yetişmesinin yegane hedef olarak addedilmesi gerektiğinden bahsetti. Sözlerini sürdüren Haykır Mustafa Kemal Atatürk’ün “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.” sözüne atıfta bulunarak “Her Şey Çocuklar İçin” sloganıyla 24 Nisan 2024 tarihinde “21. Yüzyılda Çocuklarımızın Geleceği” isimli panel düzenleyeceklerini belirtti ve panele tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com