Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 24 Nisan 2024 92 Görüntüleme

MİNİK KEREM ALİ’DEN YÜREKLERE SU SERPEN HABER GELDİ….

SMA Hastası Kerem Ali’nin hikayesi tam 2 yıl önce başladı. Tanı konulur konulmaz başlatılan kampanya 24 ay sonra yüzde 100’e ulaştı. Kerem Ali’nin tekrar sağlığına kavuşabilmesi için arkasında gönüllülerden oluşan büyük bir ekip vardı. O ekip aylar sonra bu kez kutlama için toplandı.

Elazığ’da yaşayan SMA Hastası Kerem Ali’nin tedavisi için gereken para toplandı.

24 ay süren zorlu mücadelede hem Elazığ’dan hem de Türkiye genelinde yardımlar geldi. Kerem Ali için oluşturulan ekip 2 yıl boyunca sosyal medya hesaplarından ve sahaya inerek yardım topladı.

Aradan geçen uzun sürenin ardından sonunda kazanan SMA değil Kerem Ali oldu.

Kerem Ali’nin sağlığına kavuşması için uğraşan ve İki yıl boyunca yanında olan gönüllüler 15 Temmuz Demokrasi Meydanında toplanarak kutlama yaptı.

Kerem Ali’nin Babası Kenan Yıldırım, bu süreçte yardım eden ve kampanya tamamlanana kadar sahada kendisi ile birlikte çalışan büyün gönüllülere teşekkür etti.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com