Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 10 Mayıs 2024 119 Görüntüleme

VALİ TORAMAN: İLİMİZİN HUZUR VE GÜVENLİĞİ ADINA ÖNLEYİCİ KOLLUK HİZMETLERİNİ YÜRÜTÜYORUZ,

Elazığ Valisi Ömer Toraman, asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısıyla yılın ilk 4 ayında yapılan operasyon ve çalışmaların verilerini açıkladı. Vali Toraman,Elazığ’da asayiş ve güvenliğin sağlanması noktasında kolluk kuvvetlerinin çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Alay Komutanlığı’nın kentin asayiş ve güvenliğinin sağlanması amacıyla yaptıkları çalışmaların verileri açıklandı. Elazığ Valisi Ömer Toraman, beraberinde Elazığ Emniyet Müdürü Adnan Karayel ve Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Murat Evren ile birlikte kameralar karşısına geçerek,2024 yılının 4 aylık sürecinde yapılan çalışmaların verilerini kamuoyu ile paylaştı.

Toplantıda konuşan Vali Toraman, Elazığ’da 2023 yılının ilk 4 ayı ile 2024 yılının ilk 4 ayında meydana gelen asayiş olaylarına ilişkin istatistikleri paylaştı. Kent genelinde yürütülen çalışmalar ve operasyonlar hakkında bilgi veren Vali Toraman, “İlimizin huzur ve güvenliği adına bir taraftan önleyici kolluk hizmetlerini yürütüyoruz, diğer taraftan da suçluların yakalanması ve suç hadiselerinin aydınlatılması için çalışıyoruz. İlimizde 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren ilk 4 aylık dönemde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından özverili çalışmalar ve gerçekleştirilen operasyonlar sonucu meydana gelen olaylar 2023 yılının aynı dönemiyle karşılaştırıldığında evden, iş yerinden, kurumdan ve otodan hırsızlık olaylarında toplam yüzde 33’lük bir düşüş görülmüştür” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KAPAKLIKAYA, GENÇLERLE BULUŞTU

KAPAKLIKAYA, GENÇLERLE BULUŞTU

Tema Tasarım | Osgaka.com