Ana Sayfa GÜNDEM 22 Mayıs 2024 109 Görüntüleme

BASKİL BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME TAM DESTEK

Temel, sosyal ve üretken belediyecilik anlayışı ile bir çok projeyi hayat geçirerek ilçeyi farklı bir noktaya taşımayı amaçlayan Baskil Belediyesi, eğitime tam destek vermeye devam ediyor.

Başkan Tuncer Turus, ilçenin eğitimdeki başarısını artırmak amacıyla öğrencilere destek olmaya devam ediyor.

Başkan Turus konuyla ilgili yaptığı açıklamada eğitime yönelik desteklerin süreceğini belirterek; göreve geldikleri günden bu yana öğrencilere, gençlere ve eğitime destek verdiklerini belirtti.

“Göreve geldiğimiz andan itibaren eğitim ve öğretime destek vermeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda bugün ilçemizde bulunan okulları ziyaret ederek, Kıymetli Öğrencilerimize yaz tatiline girmeden önce kaynak kitap seti hediye ettik.

Ülkemizin yarınları olan gençlerimize, eğitimleri süresince katkı sağlamayı görev kabul ediyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin yanında olacağız, her türlü desteği vereceğiz. Öğrencilerimize ne kadar iyi şartlar sunarsak, başarıları da o kadar büyük olur. Bizler her zaman öğrencilerimizin yanındayız. Sınava girecek öğrencilerimize şimdiden üstün başarılar diliyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com