Ana Sayfa GÜNDEM 22 Mayıs 2024 158 Görüntüleme

BÜRO HİZMET KOLUNDA ELAZIĞ ‘DA YETKİLİ SENDİKA AÇIK ARA FARKLA TÜRK BÜRO-SEN

Türk Büro Sen tarafından Yönetim Kurulu ve Temsilciler Toplantısı düzenlendi. Düzenlenen Mayıs Ayı toplantısında Türk Büro Sen’in Elazığ’ da büro kolunda en çok üyesi olan sendika olduğu belirtildi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Türk Büro Sen Elazığ Şube Başkanı Tarkan Ömer Bankur; “ hiçbir baskıya, mobinge boyun eğmeyen sendikamız Eşantiyon-Sen ve Birkaç Liyakatsız İdareciye rağmen Mayıs Ayı Toplantı Tutanaklarında Elazığ İlimizde Büro Kolunda en çok üyesi olan Sendika olmuştur.” diye konuştu.

Başkan Bankur açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi;

“Hak mücadelesinin temeline insanı, kuruluş ilkelerine “İnsan mukaddes, emek kutsal” anlayışını alan, “Bizim ilkemiz, Önce Ülkemiz” felsefesini kendine düstur edinen, alın teri ve emeğin kıymetini her şeyin üstünde tutan, hiçbir baskıya, mobinge boyun eğmeyen sendikamız Eşantiyon-Sen ve Birkaç Liyakatsız İdareciye rağmen Mayıs Ayı Toplantı Tutanaklarında Elazığ İlimizde Büro Kolunda en çok üyesi olan Sendika olmuştur. En yakın rakibinin 300 kişi ilerisindedir. Kurum müdürlerinin selamı ile sendikacılık yapanlara, bürokratik makamlarını hizmet üretme yerine malum sen ‘e üye devşirmek için kullananlara, içi boş makam vaatleri ve tayin sözleri ile memurun aklıyla oyun oynamak isteyenlere ÜYELERİMİZ gereken cevabı vermiştir. Köşesinde sinsi planlar yapanlar unutmasın ki, Yarına bırakacağız ama yanınıza bırakmayacağız. Dalımızı kırmaya çalışanın Ağacını Kökünden sökeceğiz. Kanunlar çerçevesinde ahlaklı bir sendikacılıktır anlayışımız. “

MAKAM VE MEVKİ İŞGAL ETMEK EN BÜYÜK İHANETTİR
“İtibarımız, teşkilâta sadakatimizle müstesnadır. Sendikal hareketimizi, yalnızca kendilerinden mütevelli zannedenlere, kumdan bir kale gibi unufak olduğu lâhzalara şahitlik ettik. Tüm vasıflarımız ve sıfatlarımız, teşkilâtçılık ruhumuzun gereğidir. Beceriksizlikle ihanet arasında kıldan ince bir çizgi vardır,beceremediği halde makam-mevki işgal etmek en büyük ihanettir
Gücümüzü üyelerimizden ve şanlı mazimizden alıyoruz.
Bu vesile Mücadelemizde emeği geçen başta Genel Başkanımız ve Genel başkan Yardımcılarımız olmak üzere Şube Yönetim Kurulu Üyelerime, Kadın Kolları Başkanımıza ve Yönetimine İlçe/İşyeri Temsilcilerimize ve Haklı Mücadelemize Omuz veren Üyelerimize Teşekkür Ediyorum. Biz Bu şanlı mücadelede TÜRKİYE KAMU-SEN Bayrağını daha ileriye taşıyacağımıza, Hak mücadelemizi sadece mensuplarımız için değil, tüm kamu çalışanları için yapacağımıza SÖZ veriyoruz. Biz Bize Güvenen Kimsenin Yüzünü Yere Eğmedik. Kimseye Ahde vefasızlıkta etmedik. Vefasızlık edenide unutmadık.
Dünya durdukça bayrağımızın göklerde dalgalanması, Türk memurunun dinmeyen sesi, hak mücadelesinin yılmaz neferi olan Türkiye Kamu-Sen’imizin baki kalması dileklerimle.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com