Ana Sayfa Uncategorized 24 Mayıs 2024 112 Görüntüleme

Bizim Kütüphane Külliyat Okumaları Projesi Final Programı İle Tamamlandı

*Bizim Kütüphane Külliyat Okumaları Projesi Final Programı İle Tamamlandı.*
Müdürlüğümüz tarafından bu yıl başlatılan ve lise öğrencilerimizin katıldığı “Bizim Kütüphane Külliyat Okumaları” projesi bugün Ahmet Tevfik Ozan Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen final programı ile tamamlandı.
Vali Yardımcısı Armağan YAZICI, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet YİĞİT, eğitimciler ve öğrencilerimiz katılımıyla gerçekleşen programda finale kalan öğrencilerimiz Cengiz AYTMATOV ve Ahmet Hamdi TANPINAR külliyatı ile ilgili değerlendirme ve sunumlarını gerçekleştirdiler.
Öğrencilerimizin okuma kültürünü geliştirmek amacıyla başlatılan proje kapsamında öğrencilerimiz iki yazara ait tüm eserleri okuyarak final programında bu eserler hakkındaki fikir ve düşüncelerini paylaştılar.
Program sonunda Vali Yardımcısı Armağan YAZICI ve Milli eğitim Müdürü Mehmet YİĞİT finale kalan öğrencileri ödüllendirerek toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirdiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com