Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 27 Mayıs 2024 223 Görüntüleme

İçişleri Bakan Yardımcısı Sağlam ve Milletvekili Erol’dan Ege Elazığ Dernekler Federasyonu’na ziyaret

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, İzmir Valisi Dr. Süleyman Erban ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Ege Elazığ Dernekler Federasyonu’nu ziyaret ederek istişarelerde bulundu

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, İzmir Valisi Dr. Süleyman Erban ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol İzmir’de faaliyet gösteren ege elazığ dernekler federasyonunu ziyaret etti. Ziyaret sırasında Ege Elazığ Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Karataş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, İzmir Valisi Dr. Süleyman Erban ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Federasyonun etkinlik ve programlarına ilişkin bilgiler aldılar.

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Ege Elazığ Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Karataş, “Sayın İçişleri Bakan Yardımcımız Mehmet Sağlam Beyefendi, İzmir Valimiz Sayın Dr. Süleyman Erban ve CHP Elazığ Milletvekili Sayın Gürsel Erol federasyonumuzu ziyarete gelerek bizleri onurlandırmıştır. Kendilerine federasyonumuzun faaliyetlerine ilişkin bilgilendirmelerde bulunduk. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com