Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 28 Mayıs 2024 88 Görüntüleme

FIRAT ÜNİVERSİTESİ TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI TÜRK ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ’NE ÜYE OLDU

FIRAT ÜNİVERSİTESİ TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI TÜRK ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ’NE ÜYE OLDU

Fırat Üniversitesi Türk Keneşi (Türk Devletleri Teşkilatı) Türk Üniversiteler Birliği (TÜRKÜNİB) yapmış olduğu üyelik başvurusu, Birliğin Dönem Başkanı Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 7. Genel Kurulunda oy birliği ile kabul edildi.
Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Türk Devletleri Teşkilatı üyesi ülkelerden üniversite rektörleri ve akademisyenlerin katılımıyla düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı Türk Üniversiteler Birliği (TÜRKÜNİB) Genel Kurul toplantısında Üniversitemizin birliğe üye olması konulu öneri oy birliğiyle kabul edildi.
Böylece Üniversitemiz TÜRKÜNİB’e tam üye olarak kabul edildi.
TÜRKÜNİB’e üyelikle birlikte Üniversitemiz Orhun Değişim Programı Sürecine de dâhil olarak Birlik üyesi yükseköğretim kurumları ile öğrenci ve öğretim elemanı değişikliklerinde bulunabilecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com