Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 30 Mayıs 2024 144 Görüntüleme

ELAZIĞ SPORUNDA, BİR İLK DAHA

 

Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından yapılan davet üzerine Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü Sutopu Takımı oyuncularında Tuana İÇ, Manisa’da yapılacak olan Milli Takım hazırlık kampına davet edildi.

Federasyon tarafından yapılan davette Doğu ve Güneydoğu Bölgesinden tek sporcunun Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü takımından olması, Elazığ Sporunda Bir İlki daha beraberinde getirdi.  Toplamda 20 sporcunun davet edildiği kampa Elazığ’dan Tuana’nın seçilmesi, takım arkadaşları arasında büyük bir sevince yol açtı.

03-14 Haziran tarihleri arasında Manisa’ da yapılan U-16 Milli Takım Kampına Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü Sutopu sporcularından Tuana İÇ Milli Takım Hazırlık Kampına davet edildi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “ Öncelikle Tuana kızımızı ve takımımızı tebrik ediyorum. Tabi bildiğiniz üzere şehrimizde ilk defa Gençlik ve Spor Kulübümüz çatısı altında Sutopu takımı kurduk ve öz kaynaklarımızla öz evlatlarımızla, transfer yapmadan kendi alt yapımızdan yetiştirdiğimiz sporcularımız, bugün Doğu ve Güneydoğu’yu temsilen profesyonel Lig’de Sutopu branşında şehrimizi temsil ediyor.

DOĞU VE GÜNEYDOĞUDAN TEK SPORCU

Sutopunda Erkek takımımız 1. Lig’de mücadele ederken, Kız takımımız da U17’de 2 defa Türkiye Şampiyonasına katıldı, maçlarda gösterdikleri performanslar ile Milli Takım teknik ekibimizin dikkatini çekti ve Tuana İç davet mektubunu aldı.

Kamp kadrosuna baktığımızda da İstanbul, İzmir, Hatay ve Ankara takımlarının sporcularını görüyoruz, özellikle Akdeniz ve Ege’ de daha yaygın olan gerek imkanlarıyla gerekse müsabakalarla ligi oluşturan takımların arasında, var gücümüzle öz kaynaklarımızla, öz evlatlarımızla biz de Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü olarak mücadelemizi sürdüreceğiz ve varlığımızı korumaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle de sporcumuzun sevincini paylaşarak, Sutopu takımımızı, antrenörlerimiz Bekir Sadak ve Güllü Karaoğlan Güven’i, sporcumuzun ailesini tebrik ediyor, Manisa ilinde yapılacak olan Milli Takım hazırlık kampında Tuana İÇ, kızımıza yürekten başarılar diliyorum. Elazığ Gençlik ve Spor Kulübümüz bu anlamda Elazığ Sporunda ilkleri başarmaya devam edecektir, ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com