Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 30 Mayıs 2024 68 Görüntüleme

GSB Öğrenci Yurtlarında kalan öğrenciler tarafından düzenlenen sergi etkinliği büyük ilgi gördü.

 

GSB Öğrenci Yurtlarında kalan öğrenciler tarafından düzenlenen sergi etkinliği büyük ilgi gördü.

Yıl Sonu ve Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen sergi, büyük bir beğeniyle karşılandı.

GSB yurtlarında organize edilen etkinlikte, rölyef, kanaviçe, amigurumi ve el işlemeli havlular, ahşap boyama gibi daha birçok el emeği sanat eserleri sergilendi.

Sergiler; İzzetpaşa, Harput, Fethi Sekin ve Sare Ana Öğrenci yurtlarında gerçekleştirildi.

Yurt yetkilileri tarafından açılışa katılan Vali Yardımcısı Oltan Bayraktar’a öğrencilerin el emeği olan Türk bayrağı hediye edildi.

Sergi, davetliler ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle gezildi. Öğrencilerin hazırladığı eserler, büyük beğeni topladı.

Elazığ GSB Yurtları öğrencilerin sadece beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşılamıyor aynı zamanda boş vakitlerini verimli kullanabilmeleri için sanatsal, sosyal ve kültürel kurslarla da hizmet veriyor.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren sergi açılışında açıklamalarda bulunarak, “Yurtlarımız 9500 kapasiteli olup öğrencilerimizin beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşılamakta. Fakat GSB Elazığ yurtlarında bulunan 7 adet genç ofis, eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetlerle de öğrencilerimizin zamanlarını verimli geçirmeleri sağlanıyor. Bu bağlamda yurtlarımızda kalan öğrencilerimiz el sanatlarında rölyef, kanaviçe, amigurumi ve ahşap boyama gibi etkinlikler yapıyorlar. Öğrencilerimiz 1 yıl boyunca yapmış oldukları el emeği göz nuru el işlerinin hepsini yurtlarımızda hayata geçirilen yılsonu sergilerinde sergilediler. Bizlerde sergileri gezerek yapılan emekleri gördük ve öğrencilerimizin sergiledikleri ürünleri çok beğendik gerçekten çok güzel şeyler yapmışlar. Ayrıca yurtlarımızda görev alan tüm personellerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Güzel ürünler ortaya çıkarmışlar. Biz yurtlarımızda sportif, sanatsal birçok kursu devam ettiriyoruz. Öğrencilerimizin hem kendilerini geliştirmelerini hem de zamanlarını verimli kullanmalarını amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com