Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 30 Mayıs 2024 76 Görüntüleme

ÖMER DENİZ VE HACI ORMANOĞLU ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Fırat Üniversitesi tarafından düzenlenen iki ayrı konferansta Uzm. Dr. Psikiyatrist Ömer Deniz ve TEDx Konuşmacısı Eğitimci – Yazar Hacı Ormanoğlu öğrencilerle bir araya geldi.

 

Çeşitli konularda birçok ismi öğrencileriyle buluşturmaya devam eden Fırat Üniversitesi gerçekleştirilen konferanslar devam ediyor.

 

SANAL OYUN BAĞIMLILIĞI ANLATILDI

Fırat Üniversitesi tarafından Uzm. Dr. Psikiyatrist Ömer Deniz’in konuşmacı olarak katıldığı “Sanal Oyun Bağımlığı” konulu konferans düzenlendi.

 

Mustafa Temizer Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa; Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, Fırat Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Sinan Akpınar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

Sanal oyun bağımlılığı konusuna değinen Ömer Deniz, son süreçte sanal oyunlarda artış yaşandığına dikkat çekerek bunun zararlarını ve bağımlılıkla nasıl mücadele edilmesi gerektiğini öğrencilere anlattı.

 

Konferansın sonunda Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen tarafından Uzm. Dr. Psikiyatrist Ömer Deniz’e teşekkür belgesi verildi.

 

HACI ORMANOĞLU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Fırat Üniversitesi tarafından düzenlenen bir diğer konferans ise TEDx Konuşmacısı, Eğitimci – Yazar Hacı Ormanoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı “Başarıya Giden Yol” konulu konferans oldu.

 

Fırat Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen konferansa; Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Fırat Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Sinan Akpınar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com