Ana Sayfa Uncategorized 30 Mayıs 2024 96 Görüntüleme

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Işıkver: Elazığspor’umuza Süper Lig yakışır

Elazığspor’a şampiyonluk primi olarak vaat ettiği 1 Milyon TL’yi hafta içinde vereceğini ifade eden ve İstanbul’da oynanan şampiyonluk maçına giden taraftarlar için 250 Bin TL ödeyerek Elazığ kamuoyu ve spor camiasında büyük ses getiren MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Elazığspor’un şampiyonluk kutlamalarına katılarak binlerce taraftar ve sporseverle aynı heyecan ve coşkuyu bu kez Elazığ Atatürk Stadyumunda yaşadı. Işıkver kutlamalar sonrası yaptığı açıklamada Elazığspor’un yerinin Süper Lig olduğunun altını çizdi…

 

TARAFTARLARIMIZLA BU COŞKUYU YAŞAMAK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU

MHP Elazığ Milletvekili Elazığspor’un TFF 2. Lige yükselmesinin ardından Elazığ Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamalarına katılarak binlerce taraftarla aynı coşkuyu yaşadı. Işıkver kutlamaların ardından yaptığı değerlendirmede, “Aziz şehrimizin en değerli markası ve tanıtım yüzü, gençlerimizin sevinç, heyecan ve moral deposu gözbebeğimiz Elazığspor’umuz hak etmediği ve yakışmadığı TFF 3’cü liginden meşakkatli ve mücadeleyle dolu bir sezonun ardından çok şükür 2’nci lige yükselme başarısı göstermiştir.

Bu başarı; başta futbolcu kardeşlerimiz ile teknik heyetimizin azminin, kararlılığının ve inanmışlığın bir neticesidir.

Bu başarı; hangi ligde mücadele ettiğine bakmaksızın, sıcakta, soğukta, karda, yağmurda içeride ve deplasmanda hiçbir zaman desteğini esirgemeyen, yüreği hep bordo-beyaz ile atan cefakar taraftarın ana sütü gibi tertemiz inanmışlığının neticesidir.

Zafer için İstanbul’a akın eden binlerce GAGKOŞ, Bordo-Beyazlı ekibimize sahada yalnız olmadığını ve yüreğini ortaya koyması mesajını vermiş ve maç sonrasında hem İstanbul’da hem de Aziz şehrimizde adeta bayram yaşanmıştır.

Bugün Elazığ Atatürk Stadyumu’nda ve şehrimizde yaşanan büyük coşku bir kez daha göstermiştir ki, Elazığspor’umuzun yeri SÜPER LİG’dir… Ve bu şehre Süper Lig yakışacaktır…

Aktif siyasi hayatımız öncesinde ve bugün tüm imkanlarımız ile Aziz şehrimizin gözbebeği Elazığspor’umuzun hem zor hem mutlu günlerinde hep yanında yer aldık. Süper Lig yolunda da bu desteğimiz aynı kararlılık ile devam edecektir.

Bu düşüncelerle; sahada terinin son damlasına kadar savaşan her bir futbolcu kardeşimi, teknik heyetimizi, cefakar taraftarlarımızı, samimi duygular ile her zaman Elazığspor’umuzun yanında yer alan Aziz şehrimizin tüm kurumlarını, iş dünyamızın kıymetli temsilcilerini, medyamızı, sanat camiamızı, STK’larımızı ve isimsiz tüm kahramanlarımızı bir kez daha yürekten tebrik ediyorum.

Şampiyonluk ve elde edilen zafer aziz şehrimize hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com