Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 1 Haziran 2024 77 Görüntüleme

Eğitim Bir Sen’den “Nehirler Düşlerim Göl Kenarında” Programı

Eğitim Bir Sen Elazığ Şubesi tarafından Gazze’ye destek olmak amacıyla “Nehirler Düşlerim Göl Kenarında” isimli program düzenlendi

7 Ekim tarihinden bu yana İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sürerken, Elazığ’da da Gazze’ye destek amacıyla çeşitli etkinlik ve programlar yapılmaya devam ediyor.

Bu kapsamda son olarak Eğitim Bir- Sen Elazığ Şubesi tarafından “Nehirler Düşlerim Göl Kenarında” isimli program düzenlendi.

Programın selamlama konuşmasını gerçekleştiren Eğitim Bir Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, programa katılmak üzere diğer gelen davetlilere teşekkür ederek Gazze’de Müslümanlara yönelik saldırıların bir an önce sona ermesini temenni etti.

Eğitim Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Reyhan Polat, Filistinli çocukların iman ve diriliş bilincine dikkat çekebilmek adına bir araya geldiklerini kaydetti.

Malatya Eğitim birsen kadınlar komisyonu başkanı Nilüfer Zontul Aktaş, eğitimcilerin öğrencin kalplerine dokunarak merhametli ve iyiliksever bireyler olmalarına yardım etmeleri gerektiğini ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

BİR ŞEHİRDİR ELAZIĞ!

BİR ŞEHİRDİR ELAZIĞ!

Tema Tasarım | Osgaka.com