Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 7 Haziran 2024 825 Görüntüleme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz Elazığ’a geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Elazığ’a geldi. Yılmaz Elazığ ziyaretinde yaptığı değerlendirmede ilçelerdeki seçim sonuçlarının sebeplerini istişare ettiklerini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz bir dizi temasta bulunmak üzere Elazığ’a geldi.  AK Parti Elazığ İl Başkanlığına giden Yılmaz ilçe ve belde belediye başkanları ve partililer ile bir araya geldi.

Yusuf Ziya Yılmaz’ı İl Başkanlığı’nda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Parti teşkilat üyeleri karşıladı. Düzenlenen toplantı sonrası basın açıklaması yapıldı.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Yusuf Ziya Yılmaz’ın yaptığı başarılı çalışmalar ile tanınan bir isim olduğunu söylerken, 94 ruhuyla başladıkları çalışmalara aynı şekilde devam ettiklerini ifade ederek: “biz sizi güzel çalışmalarınızdan dolayı çok iyi tanıyoruz ve bundan dolayı müteşekkiriz size. Şuanda AK Parti’nin temel dinamiklerini oluşturan 94 ruhu belediyecilikle yola çıktığımız bu siyasi hareket bugüne kadar belediyelerin ve diğer çalışmalarımızla şekillenerek bugüne kadar geldi.” Dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye genelinde yaptığı ziyaretlerle amacının seçimi kazanan Belediyeler tebrik etmek ve kaybedilen belediyelerde de gelecek seçimlere hazırlamak olduğunu kaydetti.

31 Mart seçimlerinin beklemedikleri sonuçları ortaya çıkardığını söyleyen Yılmaz, ilçelerden gelen seçim sonuçlarının sebeplerini istişare etmeye devam ettiklerini ifade ederek: “ 31 Mart seçimleri bizim beklemediğimiz bazı sonuçları ortaya koydu Elazığ’da da beklemediğimiz, kazanmayı umduğumuz, kazanamadığımızı gördüğümüz bazı ilçelerimiz oldu. Çok şükür ilde öyle bir durum olmadı Şahin beyi de buradan tebrik ediyorum. Sadece Elazığ için değil bütün ülke geneline 31 Mart seçimleri beklediğimiz sonuçları alamadığımız bir seçim oldu.” Dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz, Sandıktan çıkan sonucu milletin bir talimatı olarak gördüklerini, seçimden sonraki süreci yeniden planlayacaklarını söyleyerek: “sandıktan çıkan sonucu milletimizin bize bir talimatı olarak gördük. Sandık sonucunu iyi okuyup değerlendiren, kendine göre mazeretlerle yorumlayan değerlendiren dersine iyi çalışmamış çocuğun mazereti başka yerde araması gibi bir siyasi hareket değiliz biz. Milletimiz bize ne demişse talimatı bir uyarıdır. Demek ki daha çok çalışmamız gerekiyor diyen bir okumayla okuyan ve buna göre de seçimden sonraki süreci yeniden planlayan bir anlayışa sahip siyasi hareketiz.” Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com