Ana Sayfa Uncategorized 7 Haziran 2024 95 Görüntüleme

AK Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı: Elazığ’dan YKS Birincileri Bekliyoruz

AK Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı: Elazığ’dan YKS Birincileri Bekliyoruz

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı,  TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Elazığ’da meydana gelen 9 kişinin yaralandığı trafik kazasına, hafta sonu gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavına, Elazığ Maden’deki son duruma ve DEM partinin Genel Kuruldaki eylemlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Konuşmasının başında Şairler Abdurrahim Karakoç, Cahit Zarifoğlu ve Mevlana İdris Zengin’in vefatlarının seneyi devriyesi olduğunu anımsatan Açıkkapı, şairleri saygıyla ve rahmetle andı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı, hafta sonu gerçekleşecek sınava girecek herkese başarılar dilerken, Elazığ’lı hemşehrilerine sınav sürecin boyunca gürültü konusunda titiz davranma çağrısında bulunan Açıkkapı, “ELAZIĞ’DAN YKS BİRİNCİLERİ BEKLİYORUZ İNŞALLAH.” Dedi.

Elazığ Milletvekili Açıkkapı ayrıca “Yine bu vesileyle, Elazığ’ımızın gurur kaynaklarından Fırat Üniversitemizin, üniversite tercihleri hususunda değerli vatandaşlarımızın ilk sırasında olmasını temenni ediyorum. Fırat Üniversitemiz, güçlü akademik kadrosu ve geniş eğitim imkanlarıyla Türkiye’nin en kıymetli üniversitelerindendir. Son yıllardaki başarılarıyla iftihar ediyoruz. Tekraren; üniversite serüvenine başlayacak tüm kardeşlerimizi, şehri aziz Elaziz’imize bekliyoruz. “EĞİTİM BİR MİLLETİN GELECEĞİDİR,” DİYORUZ. EĞİTİM İÇİN ELAZIĞ’I SEÇİN.”  İfadelerini kullandı.

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış’ın görevden alınması üzerine TBMM’de bazı milletvekillerinin hezeyan dolu konuşmalarına tanıklık edildiğini söyleyen Açıkkapı, şöyle konuştu:

“Özellikle bazı milletvekillerinin, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, şanlı ordumuzun askerlerini Siyonist katil İsrail askerleriyle kıyaslaması, bu mertebeye indirgemesini lanetliyoruz, şiddetle kınıyoruz. Türk ordusu 1000 yıldır Anadolu’da merhametin adı olmuştur. Bizim askerimizi, polisimizi, güvenlik kuvvetlerimizi İsrail ile bir araya oturtan milletvekillerini buradan şiddetle kınıyorum.”

AK Parti’li Açıkkapı, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in, Elazığ’ın Maden ilçesinde yaşanan sorunları dile getirerek çözümü için siyasi partilere çağrıda bulunduğunu anımsattı. İlçe için bugüne kadar gösterdiği çabayı bundan sonra da göstermeye devam edeceğini bildiren Açıkkapı, milletvekilleriyle bir araya gelerek Maden için doğru adımları atacaklarını ve hemşehrilerinin daha güzel bir çevrede yaşaması için mücadele vereceklerini kaydetti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com