Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 10 Haziran 2024 859 Görüntüleme

Gençlik Merkezi Yaz Kursları Kayıtları Başladı

Karnelerin alınması ile beraber çocuklar ve gençler tatile girdi. Verimli ve eğlenceli bir tatil geçirebilmeleri için Gençlik ve Spor harekete geçerek birçok branş için kayıt alımlarına başladı.

Yaz tatilinin gelmesi ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, birçok branşta hizmet verecek kurslar için kayıt alımlarına başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, çocukları ve gençlerin kurslara kayıtlarını yapmak için Yazıkonak Gençlik, Akçakiraz Gençlik Merkezi ve Elazığ Gençlik Merkezine bekliyor.

Açılacak olan Yazıkonak ve Akçakiraz Gençlik Merkezi yaz kursları; Matematik, Fen Bilgisi, Gitar, Piyano, Bağlama, Resim, Akıl ve Zeka Oyunları şeklinde.

Açılacak olan Elazığ Gençlik Merkezi yaz kursları; Ahşap Oyma, Ardunio Programlama, Gitar, Bağlama, Keman, Ritim, Bendir, Akıl ve Zeka Oyunları, Bilgisayar Programlama Teknikleri, Drama, Akıl ve Zeka Oyunları, Halk Oyunları, Keman, Geleneksel Okçuluk, Olimpik Okçuluk, Piyano, Resim, Ses Eğitimi, Grafik ve Animasyon, Web Tasarımı, Voleybol, Kaligrafi, Matematik, İngilizce ve Canlı Dünyası  şeklinde.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Sevgili gençler ve çocuklar yaz ayına giriyoruz karnelerimizi aldık. Zamanımızı daha verimli değerlendirebilmek için gençlik merkezlerimize, genç ofislerimize ve spor tesislerimize sizleri bekliyoruz. Tabi buradan velilerimize de sesleniyorum özellikle çocuklarımızı zamanlarını verimli geçirebilmeleri adına serbest bırakmak gerekiyor . Kitap okumaları için mutlaka teşvik edelim ama aynı zamanda ilgi ve yeteneklerini keşfetme doğrultusunda da destek olalım. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün kapısını çalalım gerek sosyal kurslarımızdan yararlanmalarını sağlayalım bu çocuklarımızın bu şekilde bir çok kazanım elde edeceğini belirtmek istiyorum” dedi.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com