Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 10 Haziran 2024 1094 Görüntüleme

SAĞMANLILAR DERNEK BAŞKANI MURAT BANKUR OLDU

Sağmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanlık seçimi gerçekleştirildi. Yapılan seçimde Dernek Başkanı Murat Bankur oldu.

Birçok üyenin katılım sağladığı seçimde  yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyeleride açıklandı.

Seçim sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Murat Bankur şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle bizleri Sağmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim kuruluna layık gördüğünüz için hepinize çok teşekkür ederim.

Tarihi, kültürü, gelenek ve görenekleri ile her döneme Sancaktarlık yapmış olan köyümüzün ve köylümüzün bu meziyetlerini korumak ve daha ileri taşımak için kurulan derneğimiz 2021  yılında faaliyetlerine başlamıştır. Köy Derneği olmasına karşılık, kurumsal yapısı ve üye sayısı ile birçok İlçe hatta İl derneğinden daha güçlü bir yapıya sahiptir. Dernekçilik gerçekten de meşakkatli bir iştir, kurmak kolaydır ama yaşatmak büyük özveri istemektedir. Bu sebeple derneğin faaliyetlerinin aksamadan bugünlere ulaşmasına katkı sağlayan Aşk ile çalışan yorulmaz sözünün hakkını vererek dernek faaliyetlerini yürüten Tarkan Ömer BANKUR başkana, yönetim ve denetim kurulu üyelerine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

BAŞKAN BANKUR BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISINDA BULUNDU

 

   “Derneğimizin, önümüzdeki yıllarda daha geniş bütçelerle, daha etkin çalışan bir dernek hüviyetini kazanması için hepimiz, yönetim, denetim ve tüm üyelerimizle birlik beraberlik içinde çalışacağımıza inanıyoruz. Önemli olan derneğimize gerçekten kurumsal bir kimlik kazandırabilmektir. Amacımız köylülerimize ve üyelerimize hizmet olan bir yapıyı “Birlik ve beraberlik“ çatısı altında oluşturmaktır. Bu manada şeffaf, güvenilir bir yönetim anlayışıyla faaliyet gösteren örnek bir dernek olabilmek için bütün hemşerilerimizin destek ve yapıcı eleştirileri dernek yönetimimizin önünde ışık olacaktır. Hepimiz biliyoruz ki;  sorunları daha çabuk ve kolay çözmenin tek yolu kenetlenmektir. Yaşam koşullarının her geçen gün biraz daha ağırlaşmakta olduğu günümüzde, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılması için hepimiz arasındaki dayanışmanın zorunlu olduğu kanaatindeyim, sizlerde böyle düşündüğünüz için bu gün burada birlikteyiz. Bizler aynı köylü olmanın da ötesinde bir birimizle akrabayız. Günümüz dünyasında zayıfların yaşama şanslarının ne kadar zor olduğunu hepimiz görüyoruz. Öyleyse birlik olup beraber hareket etmek zorundayız.”

BU DERNEK BÜTÜN SAĞMANLILARIN DERNEĞİDİR

“Bizler gelecek nesillerimize iyi örnekler vermek, birliğin beraberliğin yardımlaşmanın ne kadar güzel bir haslet olduğunu ispatlamak zorundayız. Tüm köylülerimiz hep birlikte, el ele, omuz omuza, gönül gönüle, tek yürek, tek ses olarak Sağman’lılar  Yardımlaşma  ve Dayanışma Derneğimizin  çatısı altında toplanmaya üye olmayanları üye olmaya çağırıyoruz. Ayrıca Sağman Köyünün ekmeğini yemiş suyunu içmiş her bireyinin birlik ve beraberlik içerisinde köyümüzün menfaatleri uğruna çalışacağına olan inancamın tam olduğunu da dile getirmek istiyorum. Değerli Hemşerilerim bu dernek bütün Sağman’lıların  derneğidir.”

Başkan Bankur konuşmasına son verirken Derneğin Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin listesi açıklandı. Listeler şu şekilde:

Yönetim Kurulu Asil
Yönetim Kurulu Yedek

Murat BANKUR
Nihat SÖYLEMEZ

Burak TANYERİ
Abdullah Ozan HAN

Ahmet YILDIRIM
Harun YURT

Burak ŞAHİNER
Murat FIRAT

Müjdat FIRAT
Ahmet Ferit ASLAN

Denetleme Kurulu Asil                                             Denetleme Kurulu Yedek

Tarkan Ömer BANKUR
Hıdır GÜLTEKİN

Özdemir YILDIRIM
Ahmet SALMAN


Selahattin SİNGİN
Yunus BANKUR

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com