Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 11 Haziran 2024 94 Görüntüleme

Büyükçaltı Köyü ve Gökdere Bölgesi Yayla Yolu Çalışmaları Devam Ediyor

 

Elazığ İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizin, yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Şehrimizin en ücra noktalarına kadar hizmet götüren İl Özel İdaremiz, bu kapsamda Palu İlçesi’ne bağlı Büyükçaltı Köyü’nde bulunan Haydar Yaylası’nda geçtiğimiz günlerde yapımına başlanan yayla yolundaki çalışmalarını tamamlayarak, yolu hazır hale getirdi.
Büyükçaltı Köyü’nde yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın, yaz mevsiminde hayvanlarını rahat bir şekilde yaylaya götürüp ürünlerini getirebilmeleri yönündeki taleplerini yerine getiren idaremiz ekipleri, zorlu coğrafi koşullara rağmen, 3,5 Km Yol-Onarım çalışması, 5 Km ise reglaj çalışması gerçekleştirdi.
Elazığ’ı geleceğe taşıyan ve daha yaşanabilir bir şehir için aralıksız çalışmalarını sürdüren Elazığ İl Özel İdaresi, 2024 faaliyet programı çerçevesinde farklı noktalardaki çalışmalarına devam edecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com